Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarına Demet Özdemir sürprizi!

Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarına Demet Özdemir sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in sevilen dizilerinden birisi de Doğduğun Ev Kaderindir… İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok güçlü ilerliyor. İzleyicileri mıknatıs gibi kendisine çekmekte olan dizinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı.

Dizinin hayranları gelişmelerden memnun. Özellikle de kadına şiddet konusunun ana rota olarak belirlenmesi, yaşanan acıların ekrana getirilerek, bu şiddetin ne kadar derin ve katlanılamaz boyutlara geldiğini de anlatması bakımından önemli mesajlar veriyor. Zeynep ve Mehdi karakterlerinin yaşadıklarına benzer gerçek hayattı birçok hikaye bulabilirsiniz. Hatta daha sertlerini de görebilirsiniz.

Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin durması için dizideki bu gidişatı bir sosyal sorumluluk olarak da gören Demet Özdemir, Zeynep ile bu noktada özdeşleştiklerini de söylemişti. Oyuncu, rolünde ve hikayenin gidişatından da çok memnun olduğunu anlatmıştı.

Demet Özdemir, hayranlarına bir müjde de verdi. Geçtiğimiz sezonlarda Ocak ayı gelince izleyicileri karalar bağlardı. Çünkü düşük reklam gelirleri nedeniyle kanallar dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamak istemezdi. Bu da 3-4 haftalık ara verilmesine yol açar ver izleyiciler de bu duruma sinir olurdu.

Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarına Demet Özdemir sürprizi! 7

Bu sezon ise kanallar zarar etmeyi göze alarak dizilerinin yeni bölümlerini yayınlama kararı aldılar… Bazı yapımlar Ocak ayının ilk haftasında olmayabilir. Örneğin Arka Sokaklar gibi… Ancak birçok dizi ara vermeden devam ediyor.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de ara vermeyeceklerini açıkladı. İstinye Park’ta kameralara yakalanan oyuncu, “Normalde Ocak ayında diziler 2-3 hafta tatile girerdi, bu sene tatile girmiyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” diyerek hayranlarına müjde verdi.