Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım reytinglerde düşüyor, Taş Kağıt Makas yükseliyor!

Kuruluş Osman, Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım reytinglerde düşüyor, Taş Kağıt Makas yükseliyor!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları reyting rekabeti çok sert bir şekilde gerçekleşiyor. Beşinci sezonu devam eden Kuruluş Osman isimli atv dizisi tüm kişiler kategorisinde birinci olmayı sürdürürken, AB ve ABC1 kategorilerinde artık eskisi kadar güçlü bir konumda değil. Tüm izleyici gruplarında da reyting kayıpları yaşasa da hala Kuruluş Osman dizisinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Çarşamba rekabetinde öne çıkan dizi projelerinden birisi de Sandık Kokusu… Show TV ekranında yayınlanan ve 14. bölümü geride kalan Sandık Kokusu dizisinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi önemli isimler bulunuyor. Reytingleri ortalamanın üzerinde gelen dizi güçlü bir hikaye sunuyor. Tüm izleyici gruplarında da 14. bölümde reyting kaybı yaşanması ise proje adına talihsiz bir durum olarak gözüküyor.

Şahane Hayatım isimli dizi ise Now kanalında yayınlanıyor. Dizinin reytinglerinin ortalamanın altına doğru geldiğini ve tüm izleyici gruplarında da izleyici kaybı yaşandığı anlaşılıyor. Yine de iyi sayılabilecek reytingler ile yoluna devam eden Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek ile Onur Tuna başrolde bulunuyor.

Yeni başlayan dizilerden Bir Sevdadır ise TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 7. bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler bulunuyor. İki genç oyuncu iyi bir uyum yakalamış olsa da dizinin reytingleri ortalamanın altında ve son bölümde de ciddi bir izleyici kaybı yaşandığı anlaşılıyor.

Çarşamba akşamları reytinglerini artıran tek yapım olarak ise Taşk Kağıt Makas isimli dizi gözüküyor. İlk iki bölümde beklenen ilgi gelmemesine rağmen dizinin 3. bölümden itibaren izleyicileri kendisine çekmekte olduğunu görmekteyiz.

Özellikle tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ciddi reyting başarısı yakalayan ve ortalamanın üzerinde iyi oranlar elde eden Taş Kağıt Makas isimli dizi, AB grubunda ise biraz daha düşük oranlar alıyor.

Ekin Koç, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı Taş Kağıt Makas isimli dizinin hikayesi genişledikçe izleyicilerin ilgisinin de artması kaçınılmaz bir sonuç olacaktır. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici bir hikayeye sahip olduğu için Çarşamba reyting rekabetinde diğer yapımlardan izleyici çekmeye devam edebilir.