Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, Sefirin Kızı ve Babil’den daha çok taraftar topluyor!

Kuruluş Osman, Sefirin Kızı ve Babil’den daha çok taraftar topluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel – TRT1 ekranında 5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul dizisi ekrana gelmiş ve sadece ülkemizde değil tüm dünyada büyük ilgi görmüştü. Dizinin devamı niteliğindeki Kuruluş Osman da yakında izleyicilerle buluşacak.

Dev bir plato kurulduğu ve Kuruluş Osman için çekimler çok önceden başladı.İlk fragmanlar da yayınlandı.

Yeni sezonda atv ekranında yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizisine büyük ilgi var… Burak Özçivit ve Aslıhan Karalar dizinin başrolünde yer alıyor ve büyük ilgi var.

Ayrıca dün ilk fragmanı yayınlanan Star TV’nin Sefirin Kızı dizisi de merakla bekleniyor. Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’in başrollerindeki dizi müthiş bir hikaye ile geliyor. İki ünlü ismin yeni dizideki imajları ve uyumları da çok beğenildi. Özellikle yurt dışında bu dizinin çok daha heyecan ile beklendiğini belirtelim.

Bu 2 dizinin yanı sıra yakın zaman önce detayları ortaya çıkan süper kadrosuyla Babil dizisi de göz dolduruyor. Halit Ergenç, Ozan Güven, Mesut Akusta, Asıl Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu, Babil’in kadrosunu oluşturmakta. Babil, BeIN Connect’in adeta bir prestij dizisi olacak ve büyük imkanlara sahip olduğu biliniyor.

Instagram’da televizyongazetesi.com haberlerini takip edebileceğiniz @tvdizianaliz isimli hesabımızdan yaptığımız bu ankette, izleyicilerin hangi diziyi daha çok merakla beklediğini sorduk.

Kuruluş Osman, Sefirin Kızı ve Babil'den daha çok taraftar topluyor! 7

Anketimize verilen yanıtlarda Kuruluş Osman’ın bir adım önde olduğu gözüküyor… Birçok izleyici Kuruluş Osman’ı heyecan ve sabırsızlıkla beklediğine değindi.

Sefirin Kızı merak, heyecan ve sabırsızlıkla beklenen ikinci dizi ama Kuruluş Osman kadar olmasa bile ciddi anlamda merak unsuru taşıyor.

Henüz kapalı kutu olan, oyuncu kadrosuyla adeta Şampiyonlar Ligi havası veren Babil dizisi de diğer iki diziden sonra merakla beklenen 3. dizi konumunda.

Aşağıda linki bulunan instagram hesabımızı takip edip siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz.