Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman setinde en çok gülen de en çok güldüren de Özge Törer!

Kuruluş Osman setinde en çok gülen de en çok güldüren de Özge Törer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezondur atv ekranında devam etmekte olan Kuruluş Osman dizisinde başrollerden birisi de Özge Törer… Canlandırdığı Bala Hatun karakteri ile çok başarılı bir kariyer süreci geçirmekte olan oyuncu, tarihi hikayesiyle milyonları etkileyen dizinin en önemli isimlerinden birisi olarak biliniyor.

Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte dizinin yükünü sırtlayan oyunculardan olan Özge Törer, sette yaşadıkları konusunda hayranlarından gelen soruları yanıtlarken bazı detaylar anlattı.

Çekimler sırasında gülmeye en yatkın kişinin Özge Törer olduğu da ortaya çıktı. Oyuncu, “Üç sahnenin ikisinde mutlaka gülüyorumdur. Sadece bir sahnede kendimi tutuyorumdur. Çok da yorulmuşumdur, ondandır. Bütün sahnelerde gülmekten çekemediğim oluyor. Çünkü dalağım çok düşüktür. Güldüm mü tutamıyorum kendimi, zor tutuyorum” dedi.

Kuruluş Osman setinde en çok gülen de en çok güldüren de Özge Törer! 8

Özge Törer, tarihi bir proje olması ve savaş sahnelerinin de bulunduğu sert bir hikayesi bulunmasına rağmen, dizinin çekimleri sırasında hem çok gülüyor hem de arkadaşlarını çok güldürüyor.

Kuruluş Osman dizisi, hazırlanan özel platoda çekilen ve doğanın içinde oyuncuların uzun zaman geçirdiği bir iş. Dizinin savaş sahneleri, ağır aksesuarları ve doğa koşulları ile çekimler bir hayli zorlu geçiyor. Ancak bu zorlu ortamda bile Özge Törer, gülebilecek birçok şey bulabiliyor.

Oyuncu, sette arkadaşlarını çok güldürdüğünü de şöyle anlattı: “Daha çok ben güldürüyorum herkesi. Çünkü biraz rahat durmuyorum, enerjim çok yüksek. Bir taş atıp, karşımdaki de onu alıyorsa devam ediyorum. Ama genelde başlatan ben oluyorum.”

Kuruluş Osman setinde en çok gülen de en çok güldüren de Özge Törer! 9

Bala Hatun karakterini de eleştiren oyuncu, karakterin herkesi kendisi gibi iyi görmemesi gerektiğini düşünüyor.

“İyi niyetini törpüle” diye konuşan Özge Törer, aslında günümüz dünyasına da önemli bir mesaj vermiş oldu.