Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da Burak Özçivit’ten başkası olsa bu kadar iyi olmazdı!

Kuruluş Osman’da Burak Özçivit’ten başkası olsa bu kadar iyi olmazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman her hafta daha da güzelleşiyor! atv’nin Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan yeni dizisi Kuruluş Osman, başarılı bir yapım olduğunu her hali ile gösteriyor. Büyük bütçeler harcanarak yapılan, 1000 kişinin emek verdiği pilatosu ile dünya standartlarında bir çekim merkezi oluşturuldu.

Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu projenin başrolünde Burak Özçivit bulunuyor. Özçivit, 1 yıldır bu role hazırlanıyor ve ilk bölümlerin acemiliğinden sonra her yeni bölümde daha da rolüne giren performansı ile dikkat çekiyor.

Kuruluş Osman dizisi sosyal medyada ve basında da olumlu yorumlarla anılmakta… Engin Altan Düzyatan’ın 5 yıllık Diriliş Ertuğrul performansından sonra Burak Özçivit’e yönelik yapılan eleştiri dalgasının da artık kalmadığı ve izleyicinin oyuncuya ısındığı da görülmekte.

Akşam gazetesi yazarlarından Barış Kocaoğlu, diziyi öven bir yazı kaleme aldı.

“‘Kuruluş: Osman’ dizisini izlemekten büyük keyif alıyorum. Bu iş o kadar güzel yapılmış ki, dizinin başına oturduğun anda bırakman mümkün değil” diye belirten Kocaoğlu, oyuncu kadrosunun da yerli yerinde olduğuna dikkat çekti.

Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'ten başkası olsa bu kadar iyi olmazdı! 7

Kocaoğlu, “Ayrıca oyuncu kadrosu tam oturmuş. Hele ki Burak Özçivit en yakışanı olmuş. Burak role o kadar uzun zaman hazırlandı ki, saçlarının uzamasına beraber şahit olduk. Bu arada da bizi rolüne dizi başlamadan hazırlattı. Açıkçası Burak’tan başka biri oynasaydı bu kadar iyi olur muydu şüpheliyim” diye yazarak Burak Özçivit’i övdü.