Ana sayfa Sosyal Medya Bu fotoğraftan sonra o sahneyi nasıl izleyeceğiz? Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’nın hilesini ortaya döktü!

Bu fotoğraftan sonra o sahneyi nasıl izleyeceğiz? Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’nın hilesini ortaya döktü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, Pazartesi akşamları heyecanlı bölümlerle ekrana geliyor. Absürt komedi tarzıyla izleyenleri güldüren dizide, akla hayale gelmeyecek ilginç olaylar yaşanıyor. Kimi izleyicilerin gülmek için açtıkları Yasak Elma dizisi, absürtlükte ve entrikada sınır tanımıyor!

Yasak Elma dizisi hayli eğlenceli ve keyifli bir dizi olarak ekranlarda 4 sezondur en çok izlenen diziler arasında yerini koruyor.

Oyuncuların her hafta adeta podyuma çıkar gibi giyindikleri, abartılı kıyafetler, makyajlarla kadın oyuncuların arz-ı endam ettiği dizi, renkli konuları, ilginç gelişmeleriyle şaşırtmaya devam ediyor.

Dizide Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla absürtlüğün setteki başka bir boyutunu ortaya koydu adeta!

Bilindiği gibi Kaya karakteri diziye geri döndü! 85. bölümde aniden giden Kaya, kardeşi Şahika’nın bir telefonuyla geri geldi. Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç ile dizide kardeşini Şahika’yı oynayan Nesrin Cavadzade’nin, araba içinde çekilen bir sahnede kıyafetlerinin sadece üst kısımları göründüğü için eşofman ve spor ayakkabıları ile oynadıkları görüldü!

Nesrin Cavadzade, araç içinde birlikte çekilen sahnenin bu ince ve güldüren detayını izleyenlerle instagram sayfasından paylaştı.

Barış Kılıç’ın üzerinde ceketi ve altında eşofmanı ile olduğu, Nesrin Cavadzade’nin de elbisesinin altına eşofman giydiği görülüyor.

Oyuncular, sahnede sadece üst kısımları göründüğü için eşofmanla oynamışlar sahnede. Bu küçük hileyi instagram’daki fotoğrafla görenler ise gülümsemeden duramıyor!

Muhtemelen bu fotoğrafı görenler, Kaya ve Şahika’nın araba içindeki sahnelerini izlerken hınzır bir gülümseme ile izleyecek o anları…

Cavadzade “Abim geri döndü ve çektiğimiz araba sahnelerinin iç yüzü” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı..

Bu fotoğraftan sonra o sahneyi nasıl izleyeceğiz? Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'nın hilesini ortaya döktü! 7