Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ı bekleyenler isyanda, o sahneler dizide olmasın!

Kuruluş Osman’ı bekleyenler isyanda, o sahneler dizide olmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kuruluş Osman dizisi 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Hazırlıkları 1 yıl öncesinden başlatılan dizide, başrolde Burak Özçivit ve Aslıhan Karalar bulunuyor.

Kuruluş Osman için çok büyük bir prodüksiyon gerçekleştirildi. Riva’da dev bir plato kuruldu. Kostümler için de çok büyük emek ve bütçe harcandı.

Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu Kuruluş Osman, ekrana adeta damga vurmak hedefiyle geliyor. Dizinin fragmanları da bir hayli beğeni topladı. 500 milyondan fazla izlenme elde eden fragmanlar, 25 farklı dile çevrildi.

Sosyal medyada de diziyi büyük bir merak, heyecanla bekleyen kitle var. Diriliş Osman’ın mirası üzerinden ilerleyecek olan dizi, selefi gibi yine reyting rekorları kırmayı hedefliyor.

Kuruluş Osman'ı bekleyenler isyanda, o sahneler dizide olmasın! 8

Dizinin 1. bölümünden 3. fragman yayınlandı. İzleyicilerin yaptıkları bazı yorumlar dikkat çekiciydi. Aslında yapımcı Bozdağ ve senaryo grubuna uyarı niteliğindeydi.

Birçok dizi izleyicisi artık saçma sapan aşk masalları üzerine kurulmuş yapımları tercih etmiyor. İşte Kuruluş Osman da bu kitle için büyük anlam ifade ediyor.

Ancak 1. bölümden yeni görüntüler geldikçe ve aşk sahneleri de yavaş yavaş belirdikçe izleyiciler sosyal medyadan çeşitli mesajlarla yapımcıyı uyarmaya çaba harcıyor.

Bir izleyici, “Aşk fazla olursa dizi tutmaz. İzleyiciler sırf saçma sapan aşk hikayesi yok diye sevdi” notuyla aslında kafalara takılan soru işaretini en iyi şekilde anlattı.

Mehmet Bozdağ’a Diriliş Ertuğrul’u referans almasını ve diziyi bozmamasını öğütleyen yorumlar da görebilirsiniz.

Bir izleyici, “Aşkın değil, tarihin ön planda olmasını istiyoruz” diyerek uyarıda bulundu.

Kuruluş Osman'ı bekleyenler isyanda, o sahneler dizide olmasın! 9

Diziyi sabırsızlıkla bekleyen bir hayran mesajında ise “Umalım ki kadınların aptalca çekişmelerinin yoğun olmadığı bir dizi olsun” diye detay var.

En çok da atv’de yayınlandığı için dizinin aşk-meşk işlerine girişebileceğinden endişe ettiklerini belirten izleyiciler, “Atv usulü değil, TRT usulü dizi olsun” diyor.