Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Targun Hatun’u Zeynep Tuğçe Bayat, Sol Yanım dizisi başlayınca bir dert sahibi oldu!

Kuruluş Osman’ın Targun Hatun’u Zeynep Tuğçe Bayat, Sol Yanım dizisi başlayınca bir dert sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman dizisine ikinci sezonda katılan isimler arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Targun Hatun karakteri ile dikkat çeken oyuncu kız kardeşi Tutku Bayat ile kameralara yakalandı. TV100’e konuşan Tuğçe Bayat, İstanbul’a yağan kardan dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman dizisinin bu pandemi şartlarında kendisine iyi geldiğini ifade ederek, “Zaten hayatımız şu an her koşulda kısıtlandı. Mümkün olduğu şekilde bu süreçten en sağlıklı şekilde çıkmaya çalışıyoruz. Psikolojik olarak da…Ama iş her zaman olabildiği sürece, en sağlıklı şartlarda, tabi hepimizi kurtarıyor” diye konuştu.

2021 yılı için herkese sağlıklı olmaları ve işlerinin de iyi gitmesi dileklerinde bulunan oyuncu, aksiyonu bol olan dizide ilk başlarda zorlandığını kabul eden oyuncu, “Şu an alıştım, seviyorum. Zaten her oyuncunun hayalidir zorlanmak. Hiç kimse kolay bir şey yapmak istemez” ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman'ın Targun Hatun'u Zeynep Tuğçe Bayat, Sol Yanım dizisi başlayınca bir dert sahibi oldu! 23

İzleyicilerin de diziden memnun olmasını dilediğini belirten oyuncu, sahnelerin zor olmasına rağmen, eğitimcilerin çok iyi olduğunu da ifade etti.

Dizi oyunculuğunun yanı sıra kız kardeşine takı tasarımları konusunda yardımcı olan Zeynep Tuğçe Bayat, birbirlerini hep desteklediklerini belirtti.

Kendisine bir senaryo geldiğinde kardeşine de yolladığını ve fikrini mutlaka aldığını anlatan Bayat, bir yere gideceği zaman ne giyeceğini ve ne yaptığını da söyleyerek, kardeşinden onay da aldığını anlattı.

Kuruluş Osman'ın Targun Hatun'u Zeynep Tuğçe Bayat, Sol Yanım dizisi başlayınca bir dert sahibi oldu! 24

Cansel Elçin ile Ağustos ayında evlenen oyuncu, eşinin Sol Yanım dizisine başlaması nedeniyle birbirlerini görememekten yakındı. Vakitlerinin çoğunun dizi setlerinde geçtiğini anlatan oyuncu, eşi Cansel Elçi’in zaman zaman görememekten de şikayetçi. Sol Yanım setine eşini görmek için gittiğini de anlatan oyuncu, hayatında her şeyin güzel gittiğini de sözlerine ekledi.