Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisine başlayan Hülya Avşar, Serkay Tütüncü’yü övdü!

Masumiyet dizisine başlayan Hülya Avşar, Serkay Tütüncü’yü övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet isimli yakında Fox TV’de yayınlanacak olan dizide başrolde bulunan Hülya Avşar, yıllar sonra yeniden diziyle birlikte ekrana dönüş yapacak. Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile birlikte başrolü paylaşan ünlü oyuncu, canlandıracağı yeni karakter ile de hayranları tarafından çok merak ediliyor.

2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’da izlediğimiz oyuncu, başroldeki arkadaşlarıyla yıllar önce de farklı projelerde birlikte rol almıştı. Aslantuğ ile “Bir Kadının Anatomisi” isimli projede çok keyifli çalıştıklarını ifade eden oyuncu, Deniz Çakır’ın da ilk dizisi olan Kadın İsterse’de rol aldıklarını hatırlattı.

Her şeyin rolünde olduğunu ifade eden Avşar kızı, Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un da teklifi kabul etmesinde önemli bir etkisinin olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Her yapımcı ile çalışmak çok zor benim için. Maalesef yıllar geçtikçe, süre uzadıkça yapımcı çok daha önemli. Televizyon programlarında Acun’dan başkasıyla çalışamıyorum. Acun’un insanlara sunduğu konfor ve çalışma sistemi, her yapımcının sunacağı bir şey değil” diye konuştu.

Masumiyet dizisinde oğlunu canlandırmakta olan Serkay Tütüncü’ye de övgü dolu sözler söyleyen Hülya Avşar, şöyle konuştu:

Masumiyet dizisine başlayan Hülya Avşar, Serkay Tütüncü'yü övdü! 7

Hülya Avşar: “Çok da iyi bir oyuncuymuş. Ben açıkçası o kadar tahmin etmiyordum Serkay’ı. Oyunculuk şovu var bence. Herkes çok iyi oynuyor. Tam bir bıçak sırtı. Annenin evlatlarının yaptıklarından dolayı, yaşanmaması gereken duyguları da yaşamak zorunda olan anneler, vesaire… Bunlar çok hoşuma gitti. Ya sevecekler ya da çok nefret edecekler benden. İkisinden birisi. Çok keyifli, çok severek, isteyerek oynadığım bir hikaye.”