Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli’nin BBC dizisindeki hippi imajını gören şaşkına dönüyor

İlker Kaleli’nin BBC dizisindeki hippi imajını gören şaşkına dönüyor

tarafından ker_def

En son Öğretmen dizisinde dikkatleri çeken ve 9 bölüm süren yapımdaki Akif öğretmen karakteri ile de büyük ilgi gören İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel’den sonra yeniden ekrana dönmesi hayranları tarafından çok olumlu karşılaşmıştı.Dizi kısa sürdü ama etkiside büyük oldu. Kaleli ise performansı ile alkış aldı.

Ünlü oyuncunun BBC yapımı olan The Serpent’te de rol aldığı biliniyor. Bir hippi karakterine hayat veren oyuncunun dizideki ilk görüntüleri de ortaya çıktı ve herkesi hayrete düşürdü. Sosyal medyada yapılan yorumlarda hayranları ünlü oyuncuyu tanıyamadıklarını belirten yorumlar yazdı.

İyi derecedeki İngilizcesi ile geçtiğimiz aylarda gündem olan İlker Kaleli, BBC dizisinde canlandırdığı karakteriyle herkesi fazlasıyla şaşırttı. Oyuncunun performansı da takipçileri tarafından merak ediliyor.

İlker Kaleli'nin BBC dizisindeki hippi imajını gören şaşkına dönüyor 8

1970’li yıllara damga vuran seri katil Charles Sobhraj’ın hayatının anlatıldığı dizideki sahneleri ortaya çıkan başarılı aktör o yıllara özgü hippi imajıyla kamera karşısına geçti.

Kaleli, Sobhraj’ın sevgilisi rolündeki Jenna Coleman ile dans ettiği sahnede tespih kolyesi, bıyığı ve uzun saçlarıyla dikkat çekti. Başarılı aktör Kaleli, Londra Müzik ve Dramatik Sanatlar Akademisi’nin (LAMDA) dört yıllık bölümünü okuyan Türkiye’den tek oyuncu olarak biliniyor.

İlker Kaleli'nin BBC dizisindeki hippi imajını gören şaşkına dönüyor 9