Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın yokluğunda Çöp Adam resmen zirve keyfi yaptı!

Kuruluş Osman’ın yokluğunda Çöp Adam resmen zirve keyfi yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çöp Adam dizisi, deprem nedeniyle kanalların dizi çekimlerine ve yayınlarına ara vermesi ile bir süredir ekranda yoktu. 22 Şubat Çarşamba akşamı ise bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlandı. Bu haftadan itibaren yavaş yavaş diziler yayına girerken, stok olmayan dizilerin de gelecek haftadan itibaren yayında olması bekleniyor.

Çekimlerine geçilen dizilerle birlikte yeni bölümlerin fragmanları da geliyor. Star TV’nin sevilen dizisi Çöp Adam da bu hafta yeni bölümüyle ekrandaydı. Dizinin 11. bölümünde şaşırtıcı ve ilginç gelişmeler yaşanırken, aynı akşam reytingin zirvesini kimseye bırakmayan Kuruluş Osman’ın tekrarının yayınlanması da Çöp Adam’ı zirveye çıkardı!

Kanal D’nin O Kız dizisinin de yeni bölümüyle ekranda olduğu akşam Çöp Adam dizisi, Kuruluş Osman’ın yokluğunda puanları topladı ve her üç kategoride de ilk sırada yer almayı başardı! Bu arada sosyal medyada da durum değişmedi Çöp Adam lehine!

Kuruluş Osman'ın yokluğunda Çöp Adam resmen zirve keyfi yaptı! 18

Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede Çöp Adam dizisine gün içinde 92 bin 100 ileti geldi. Kuruluş Osman tekrarıyla sosyal medyada ikinci sıradaydı ancak bin 300 ileti sayısı ile. O Kız dizisi de bin ileti ile günü tamamladı.

Çöp Adam dizisi, aslında başladığı günden beri sosyal medyada birinciliği kimseye bırakmıyor! Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı’nın başrolünde oynadıkları dizinin hikayesi giderek daha ilginç bir hal almaya başladı. Sangu’nun hayat verdiği Peri’nin Tamer’e olan saplantılı aşkı tuhaf bir hale bürünürken, son derece normal görünen Berrin’in de Tamer’i Peri’ye kaptırmamak için bir dizi ilginç tavırlar geliştirdiği görülmekte! Tamer’in doğum gününde Peri’yi Meryem ile bir odaya kapatıp bağlaması ile Berrin’in de bu savaşta çetin ve dişli bir mücadele için beklenmedik adımlar atacağını göstermekte! Peri’nin partinin ortasında iplerinden kurtulup kendisini bağladıklarını söylemesine karşın Tamer ona inanmıyor!

Çöp Adam dizisi, Star TV’nin beğenilen yapımı olarak 12. bölümüyle de merakla bekleniyor. Olayların iyice sarpa saracağı ve Peri’nin sinir krizlerine girmeye başladığı süreçte Tamer’in Peri ve Berrin arasında nasıl bir seçim yapacağı ise ayrıca merak konusu…