Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin 55. bölüm yayın tarihi belli oldu! Hikayede can yakan gelişmeler var!

Yargı dizisinin 55. bölüm yayın tarihi belli oldu! Hikayede can yakan gelişmeler var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından 10 ilimizde yaşanan afet sonrası tüm kanallar deprem bölgesinden yayına geçmişti. Yayın akışları tamamen değişen kanalların dizileri durdurulurken çekimleri de ertelenmişti.

Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle tekrar bölümleriyle bazı diziler yayınlandı. Pazartesi’den sonra da yine bazı dizilerin yeni bölümleri ekrandaydı. 20 Şubat’ta Yasak Elma ve Ömer dizilerinin de yeni bölümü yayınlanacaktı ancak aynı akşam Hatay’da yaşanan iki ayrı depremin ardından iptal edilmişi. Sadece atv kanalı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümünü yayınlamıştı.

Çöp Adam, O Kız, Üç Kız Kardeş, Taçsız Prenses gibi bazı dizilerin yeni bölümleri ekrana gelirken, Pazar akşamlarının sevilen yapımı Yargı ile ilgili Kanal D’den bir açıklama beklendi.

Yargı dizisinin 55. bölüm yayın tarihi belli oldu! Hikayede can yakan gelişmeler var! 8

Kanal D, Perşembe akşamı Camdaki Kız’ın yeni bölümünü yayınlayacağını duyurmuştu ancak son dakika kararıyla vazgeçti. Geçtiğimiz haftadan itibaren Üç Kız Kardeş, O Kız ve Camdaki Kız dizilerinin yeni bölümlerinin yayınlayacağı, kanalın web sitesinden duyurulmuştu oysa ki…

Yargı dizisiyle ilgili olarak da meraklı bekleyiş dün itibariyle son buldu!  Dizinin çekimlerine başlandığı bir süre önce Pınar Deniz’in sette bir hayranı ile çekilen pozunun sosyal medyada paylaşılması ile de görülmüştü.

Dizinin 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Defne’yi bulmaya çalışan Ilgaz, Ceylin ve diğerleri, gelen tehdit ile Defne karşılığında, gelini öldürme şüphesiyle gözaltında olan damadın bırakılması şartı nedeniyle zor anlar yaşıyor!

Ilgaz, elini kolunu sallaya sallaya giden damadın arkasından bakarken, Defne ile ilgili neler olacağı merakla bekleniyor.

Kanal D’nin Yargı dizisini yayınlayacağı yaptığı paylaşımla görülürken, son dakika bir değişiklik olmazsa yeni bölümün 26 Şubat akşamı ekranda olması bekleniyor…

Bu arada dizide Eren Komiser’e hayat veren Uğur Aslan’ın abisi, yengesi ve yeğenleri ile bazı akrabaları, Hatay’daki depremde hayatlarını kaybettiler. Oyuncu, bir kaç gün haber alamayınca bölgeye gitmiş ve acı haberi öğrenmişti.

Uğur Aslan’ın eşi Sema Ergenekon da Yargı dizisinin senaristi aynı zamanda. Ailelerinde yaşadıkları kayıplar sonrasında iki ismin zor günler geçirdiği ve buna karşın yine de çalışmaya devam ettikleri biliniyor.

Yargı dizisinin 55. bölüm yayın tarihi belli oldu! Hikayede can yakan gelişmeler var! 9

YARGI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?
Olay yerinde Defne’nin çantasının bulunması ile birlikte Ilgaz’ın dünyası başına yıkılır. Üstelik Metin’in durumu kritiktir, kendileriyle uğraşan bu çetenin yapabileceği kötülüklerin büyüklüğü artık herkesi tedirgin etmektedir.

“Ölü gelin” davasında bir an önce çözüme kavuşmak, Defne’yi bulmak açısından da çok önemlidir. Ilgaz, Ceylin ve etrafındakiler canlarını dişlerine takıp, tüm emniyeti seferber ederek olayı bir an önce çözmeye odaklanırlar. Fakat, her türlü karanlık yola başvurmaktan çekinmeyen Yekta ile Ömer de boş durmamaktadır.

Dava dosyasına dahil olan Çetin’in sırları bir bir açığa çıkarken bunun en büyük yansıması Osman ve Aylin’in ilişkisine olur.

Çınar’ın dikkatini çeken Eyüp ise, beklenmedik bir biçimde olayların tam ortasında olacağı bir hamleyle gelir.

Şimdiye kadar mevzu “sevdiklerini korumak” olunca her türlü yolun yürünebileceğine inanan Ceylin, Ilgaz’ın en büyük destekçisidir, ancak Defne’yi bulmak hiç kolay olmayacaktır. Karşılarında tahmin ettiklerinden daha ciddi ve tehlikeli bir çete vardır, Ilgaz Defne’yi kurtarmak adına büyük bir ikilemin içine düşer.