Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisi için ortaya atılan iddia, büyük bir sürprizin habercisi!

Kuş Uçuşu dizisi için ortaya atılan iddia, büyük bir sürprizin habercisi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarındaki dizilerden daha çok konuşulmaya başladı son zamanlarda dijital platformdaki diziler. Özellikle yakın zamanda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi, yaz sezonuna girerken izleyenleri fena halde etkileyen ve uzun süre de etkisinde bırakan bir yapım oldu.

Netflix için geçtiğimiz yıl çekilmişti Kuş Uçuşu dizisi. Kısaca konusu ve oyuncuları biliniyordu ama sessiz sedasız çekilip bitirilen dizi, 3 Haziran’da yayınlandığında adeta fırtına koptu! İzleyenler yavaş yavaş sosyal medyada yorumlar yapmaya başladıkça merak da arttı.

Netflix aboneleri, Kuş Uçuşu dizisini izlemek için adeta sıraya girdi! 8 bölümlük diziyi bir çırpıda bitirdiğini, hiç beklemedikleri kadar beğendiklerini söyledi pek çok izleyici. Bir televizyon kanalında biri Z diğeri X kuşağı olan iki kadının amansız mücadelesini anlatan dizi, bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşti…

Özellikle Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde izleyip yeniden partner olmaları nedeniyle heyecanla bekleyenlerin yanı sıra diziyi izleyenler arasında neredeyse hemen herkesin büyük beğenisini kazanması, Kuş Uçuşu dizisini Netflix’in Top 10 listesinden haftalarca indirmedi.

Kuş Uçuşu dizisi için ortaya atılan iddia, büyük bir sürprizin habercisi! 9

Birce Akalay’ın bir diğer dizisi Mezarlık da yaklaşık 2 hafta sonra yayınlandı Netflix’te. Akalay’ın böylece iki dizisi Top 10 listesinin ilk sıralarına çıkarak oyuncunun da gündemde kalmasını sağladı.

Miray Daner’in Aslı rolüyle, yeni kuşak, sosyal medyayı etkin kullanan, hırslı, basamakları atlayarak çıkmak isteyen, entrikacı, idolü olan Lale Kıran’ın yerine geçmek için her yolu deneyen genç gazeteci rolüyle beğeni topladığı dizide Birce Akalay ise Lale Kıran rolüyle başarılı bir iş ortaya çıkardı. Deneyimli bir televizyoncu ve ona takıntılı yeni bir asistan arasında, kanlı bir kavga da dahil olmak üzere yaşanan kıran kırana mücadeleyi izleyenler soluksuz izledi.

Diziyi çok beğenenler ikinci sezonun çekilip çekilmeyeceğini sormaya başladı. Birce Akalay da bir ihtimal 2. sezonun olacağı sinyalini vermişti. Ancak yine de resmi bir açıklama yapılmamasına karşın kulislerden sızan bilgilere bakılırsa ikinci sezon yolda!

Kuş Uçuşu dizisi için ortaya atılan iddia, büyük bir sürprizin habercisi! 10

Zaten Netflix’in böylesine ilgi gören ve izleyicinin devamını beklediği bir yapımı bitirecek olması pek de olası görünmüyor. Birce Akalay’ın, bir süre önce Oktay Kaynarca tarafından Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisini de Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinin ikinci sezonunun çekilme ihtimaline karşı kabul edemediği konuşulmuştu.

Ay Yapım imzalı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonu için resmi açıklamanın eli kulağında görünüyor! Zaten izleyici de aksini düşünmüyor! Kulislerden gelen bilgiler de durumu doğruluyor. Heyecanla bekleyen izleyenler, şimdiden coşkuyla sosyal medyada 2. sezonla ilgili yorumlar yapmaya başladılar bile…

Kuş Uçuşu dizisi için ortaya atılan iddia, büyük bir sürprizin habercisi! 11

Senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, X ve Y kuşağının mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu dizisi yayınlandıktan bir kaç gün sonra Türkiye’de zirveye yerleşmişti. Dünya sıralamasında da 6. sırada yer almıştı. Ayrıca 40 ülkenin de ilk 10 sıralamasında da yer alarak büyük bir başarı kazanmıştı. Kuş Uçuşu, Fransa ve Almanya’da en çok izlenen üçüncü, İtalya’da da dördüncü sırada yer aldı.