Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinde asıl olayı Miray Daner patlattı!

Kuş Uçuşu dizisinde asıl olayı Miray Daner patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te uzun süredir heyecanla beklenen Kuş Uçuşu dizisi yayınlandı. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelmesini sağlayan dizinin diğer başrol oyuncusu ise Miray Daner oldu.

Geçen yıl Saygı isimli Blu TV dizisinde de yine etkili performans sergileyen oyuncu, bu sefer de Kuş Uçuşu dizisindeki performansı ile büyük alkış aldı. Girişken bir genç üniversite öğrencisine hayat veren Miray Daner, hem enerjisi hem de rolü kendisini adaması ile hemen dikkatleri çekiyor.

Dizinin ilk anlarından itibaren güçlü bir oyunculuk sergileyen Miray Daner, başrolde yer alan iki usta oyuncu Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi öne çıkan bir performans ortaya koyuyor.

Kuş Uçuşu dizisinde asıl olayı Miray Daner patlattı! 41

Diziyi izleyenler de ilk yorumlarında Miray Daner’e dikkat çekti ve oyuncu sosyal medyada bir anda gündem konuları arasına katıldı.

Birce Akalay ile Miray Daner’in dizideki durumuna da dikkat çeken izleyiciler, Aslı karakterinin yıllarca kendisine rol model olarak gördüğü Lale ile tanıştıktan ve beklediği ilgiyi göremedikten sonra yaşadığı büyük hayal kırıklığına dikkat çekiyor.

Çocukluk döneminde Lale’yi izleyerek büyüyen, onu taklit eden, hatta giydiği kıyafeti satın alıp giymeye çalışan bir genç kız olarak Aslı, bu kadar önem verdiği Lale’den beklediği ilgiyi göremeyince bir anda nefret etmeye başlıyor. Dizinin hikayesi bu büyük hayranlığın nasıl nefrete dönüştüğüne de ışık tutuyor. Hayata dair bu noktada güçlü mesajları da dizide izleyebilirsiniz.

Kuş Uçuşu dizisinde asıl olayı Miray Daner patlattı! 42

Kuşu Uçuşu dizisini ilk izleyenlerin yorumları olumlu oldu. Güçlü bi hikaye ve etkili oyunculukların sergilendiği dizide bir televizyon kanalında yaşanan kuşak çatışması aktarılıyor.