Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işte bir iş var! Yargı’nın düğün sahnesindeki o kişiye dikkat ettiniz mi? Sır onda mı saklı?

Bu işte bir iş var! Yargı’nın düğün sahnesindeki o kişiye dikkat ettiniz mi? Sır onda mı saklı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisinin sezon finalindeki son sahnede öyle şeyler söyledi ki izleyici 34 bölümdür takip ettiği diziyle ilgili tahminlerini artık yapamaz oldu! Senarist Sema Ergenekon’un usta kaleminden çıkan hikaye, izleyiciyi çok şaşırtan hamlelerle dolu. Zaten dizinin izlenir kılmasını ve sürükleyiciliğini sağlayan en önemli etken de senaryodaki bu kıvrak hamleler!

Sema Ergenekon, güçlü kalemiyle yazdığı hikayede izleyiciye pek açık kapı bırakmıyor! Tahminlerin ötesinde bir yere giden hikayede hep şaşırtan başka ayrıntılar ortaya çıkıyor. Dizide cinayetlerin çözülmesi ve iki aşığın yeniden evlenmesi ile biten sezon finali, bir sonraki sezonda bambaşka şoklara hazır olmanın da işaret fişeğini çakan bir sahne ile bitti!

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde oynadıkları dizide Ilgaz ve Ceylin, yaşadıkları acı olayların sonrasında tekrar evlendiler. Çınar’ın katil olmadığı, Serdar’ın Engin’in talimatlarını yerine getirerek Zafer’i para için öldürdüğü öğrenildi.

Serdar kaçtı, ancak yine de Yekta’nın ofisinde yapılan aramada ele geçirilen telefonundan Çınar ile Zafer’in boğuştuğu anlar ortaya çıktı. Serdar’ın Zafer’i öldürmesinden sonra Engin’e attığı mesajla birlikte boğuşma sırasında yaralanan Zafer’in de onun tarafından öldürülmüş olduğu anlaşıldı.

Böylece Ceylin, haksız bir şekilde, gerçek ortaya çıkmadan Çınar’ı suçlayarak Ilgaz’dan boşanmasına neden olmuş oldu. Aşıkların sezon finalinde bir kumsalda yapılan düğünleri ise dizinin adeta final sahnesi gibiydi. Tüm cinayetler çözülmüş, aşıklar kavuşmuş ve benzer dizilerde olduğu gibi evlenerek mutlu bir hayata uçmuşlar izlenimi yaşatılıyordu…

Ancak tabii böyle olması, bir sonraki sezona da ne neşe, ne merak ne de heyecan bırakabilirdi! Dolayısıyla son sahnede öyle bir şok yaşatıldı ki 6 ay sonrasında Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü ve bu nedenle de kaçarken Eren tarafından yakalandığı görüldü.

Bir süredir bölüm sonlarında ekrana gelen kısa sahnelerle Ceylin’in elindeki kanlı bıçak, üstü başı kan vaziyette ofisine girdiği, Eren’in peşinden gelip ona çok sert davrandığı, önce Adli Tıp’a götürdüğü, sonra da Emniyet’e sorgu için götürdüğü görülmüştü. Ancak kimi öldürme şüphesiyle gözaltına alındığı anlaşılamıyordu. Sonunda Eren “Nasıl yaptın, nasıl kıydı? Ilgaz Kaya’yı neden öldürdü?” sorusu ile izleyiciye büyük şok yaşatan o gerçeği açıkladı!

Şimdi yeni sezon heyecanla bekleniyor. 6 ay içinde ne olmuştu da Ceylin. Ilgaz’ı öldürecek duruma gelmişti? Bu sorunun yanıtı için daha çok bekleyeceğiz. Fakat düğün sahnesinde dikkatli izleyicinin gözünden kaçmayan bir kişi vardı! Daha doğrusu herkes büyük bir sevinç içinde aşıkların yeniden evlenmesini kutlarken, bir kişinin yüzü hiç gülmedi!

Gözlerindeki gergin, isteksiz, üzgün, neşeden uzak, kederli ve yaşanan bu mutlu ortama uymayan bakış, dikkatleri çekti! Kim miydi bu isim? Ceylin’in annesi Gül! Usta oyuncu Zeyno Eracar’ın başarıyla hayat verdiği Gül, kızının bu mutlu gününde hiç de mutlu değildi! Üstelik bakışlarında çok başka bir derinlik vardı!

Bu işte bir iş var! Yargı'nın düğün sahnesindeki o kişiye dikkat ettiniz mi? Sır onda mı saklı? 10

Zafer’i Çınar öldürmemişti. Başta Ilgaz ve ailesine kocasının öldürülmesi nedeniyle kızgın olan Gül’ün, her şey açığa çıktıktan sonra bir düşmanlık beslemesi pek olası görünmüyor. Hatta büyük haksızlık olduğunu Ceylin de anladı. Çınar’ı kaçıran, onu silahla tehdit eden, öldürmek için hamle yapan da babasıydı. Çınar kendisini korumaya çalışırken yanlışlıkla silah patlamış ve Zafer sadece öldürücü olmayan bir şekilde koltuk altından yaralanmıştı. İşi bitiren, onu iki kurşunla öldüren sonradan olay yerine gelen Serdar’dı.

Tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra, üstelik olaylarla hiç bir dahli olmayan Ilgaz ile kızı Ceylin’in yeniden evlendiği gün, Gül’ün suratındaki o ifade de neydi öyle?

Bu işte bir iş var! Yargı'nın düğün sahnesindeki o kişiye dikkat ettiniz mi? Sır onda mı saklı? 11

Kızını ve eşini kaybetmiş acılı bir kadın olarak coşku içinde koşturmasını kimse beklemiyordu ancak Gül’ün ifadesinde başka bir ayrıntı vardı! Yeni sezonda bu tahmin ne kadar doğru izleyip göreceğiz. Ancak bazı izleyicilerin aklına, Ilgaz’ı bir nedenle Gül’ün öldürdüğü ve Ceylin’in de annesi hapse girmesin diye cinayeti üstleneceği tahminlerini de getirdi.

Bu işte bir iş var! Yargı'nın düğün sahnesindeki o kişiye dikkat ettiniz mi? Sır onda mı saklı? 12

Gül’ün son sahnelerdeki ifadesi, müzikle birlikte gelen görüntüleri, düğündeki halleri, izleyicinin kuşkularını da arttıran bir neden oldu. Dikkatlerden kaçmayan bu ayrıntı ile özellikle izleyiciye bir mesaj mı veriliyordu yeni sezonda bu soru yanıtını bulacak. Fakat kimse, Ceylin’in bu kadar aşık olduğu Ilgaz’ı öldüremeyeceği kanısında.

Bu işte bir iş var! Yargı'nın düğün sahnesindeki o kişiye dikkat ettiniz mi? Sır onda mı saklı? 13

Dizinin beğeni toplayan düğün sahnesini ise aşağıda izleyebilirsiniz…