Ana sayfa Dizi Haberleri 4 yıl aradan sonra Alican Yücesoy’u yeniden televizyon dizilerine dönmeye ikna eden rol!

4 yıl aradan sonra Alican Yücesoy’u yeniden televizyon dizilerine dönmeye ikna eden rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hayatımın Şansı isimli Fox TV’nin yeni dizisinde başrol erkek oyuncusu olarak izlediğimiz Alican Yücesoy, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapmış oldu. Oyuncu en son 2018 yılında önce Adı Zehra ardından da Cam Kırıkları isimli kısa süren dizi projeleri ile televizyonda yer aldı. Daha sonra sinema ve dijital dizi projelerinde izleyebildiğimiz oyuncu, sadece konuk oyuncu olarak Jet Sosyete ve Menajerimi Ara’ya katılarak televizyon ekranında kısa süreler görünmüştü.

Alican Yücesoy için 4 yıl aradan sonra gelen bu yeni televizyon projesi büyük de heyecan oldu. Oyuncu, “Heyecan var, tepkileri merak ediyoruz” diye konuştu. Ünlü oyuncu, Rüzgar isimli taksi şoförü olarak hikayede yer alıyor. Şifanur Gül ile birlikte başrolde yer alan Alican Yücesoy, sınır tanımayan ve fevriliği ile bilinen bir karakteri canlandırıyor.

4 yıl aradan sonra Alican Yücesoy'u yeniden televizyon dizilerine dönmeye ikna eden rol! 8

Rüzgar karakterini anlatan oyuncu, “Şu anda taksicilik yapıyor. Mesleğinden bir süre ihraç edilmiş. Fevri ve takıntılı birisi. Bunun da etkilerini hem iş hayatında hem sosyal hayatında görmüş birisi” diye konuştu.

Dizinin hikayesinin ilerleyen bölümlerinde Alican Yücesoy’u mafyayı kovalarken aksiyon dolu sahnelerde de izleyebileceksiniz.

Rüzgar karakterinin korkusuz, inatçı ve başına buyruk özelliklerini ekrana yansıtma konusunda oyuncunun bir sıkıntı yaşamayacağı ilk bölümden anlaşıldı. Hırsları ve yaptığı hatalarla karısı tarafından terk edilen birisi olan Rüzgar, bir gün oğluna kavuşmayı hedefliyor.

Dışarıdan sert görünüşlü olsa da Rüzgar karakteri kendi içinde merhametli ve iyi bir insan olarak ekranda yer alacak.

4 yıl aradan sonra Alican Yücesoy'u yeniden televizyon dizilerine dönmeye ikna eden rol! 9

Alican Yücesoy, dizide Yonca’nın çocuğunu vermemek için, Rüzgar’ın ise geri almak için uğraşan kişiler olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Aslında bu ikisi arasında bir bağ kurmak çok mümkün. Anne ve babalık durumuyla ilgili şey bu aksta gelişiyor.”

Dizinin hikayesinde bir tarafta kızının velayetini kaybetmek istemeyen Yonca ile, oğluna kavuşmak isteyen Rüzgar karakterlerinin benzer bir amaç ile bir araya gelmesi Alican Yücesoy’u da yeniden dizilere döndürmeye ikna eden bir rolü ortaya çıkarmış oldu.