Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisiyle konuşulan Birce Akalay, depremzedeler için bir çağrı yaptı, hemen sonuç aldı!

Kuş Uçuşu dizisiyle konuşulan Birce Akalay, depremzedeler için bir çağrı yaptı, hemen sonuç aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yer aldığı dizi ve sinema filmlerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra mütevazi ve samimi tavırlarıyla da çok sevilen oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından günlerdir depremzedeler için pek çok paylaşım yapıyor.

Son dönemde Netflix için çekilen Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle yaz aylarından beri gündemden düşmeyen bir isim Birce Akalay. Yer aldığı televizyon dizileri ile büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, yaşanan deprem felaketinin ardından verdiği desteklerle de dikkat çekiyor.

6 Şubat’ta iki ayrı depremle sarsılan Türkiye’de, 10 ilimizin uğradığı felaketin yaraları sarılmaya çalışılırken, pek çok ünlü ismi de hem sahada hem de sosyal medyalarında yaptıkları çabalarla görüyoruz. Bilfiil yardım kolileri hazırlayan ünlü isimler, aynı zamanda çeşitli kurum ve kuruluşlara da çağrılar yaparak deprem bölgesindeki ihtiyaçlarla ilgili farkındalık yaratmaya çalışıyorlar.

Bu isimler arasında yer alan Birce Akalay da instagram hesabından sürekli olarak paylaşımlar yapıyor. Depremzedeler için gerekli olan ihtiyaçlarla birlikte, yaşanan afetle ilgili kimi dikkat çeken duyuruları, bilgilendirmeleri de yayınlıyor oyuncu.

Kuş Uçuşu dizisiyle konuşulan Birce Akalay, depremzedeler için bir çağrı yaptı, hemen sonuç aldı! 9

Yerli ve yabancı binlerce-milyonlarca takipçisi olan hesaplarıyla ünlü isimler, sosyal medya hesaplarını günlerdir depremle ilgili duyurular ve destek çağrıları için kullanıyorlar. Birce Akalay da önemli bilgilendirmelerle dikkat çeken mesajları yayınlıyor.

Oyuncu, son olarak deprem bölgesindeki afetzedelerin iç çamaşırı ihtiyacını da ortaya koyan mesajları yayınlayanlar arasındaydı. Akalay’ın çağrı yaptığı ve etiketleyerek dikkatini çekmeye çalıştığı firmalardan birisi, oyuncunun mesajına hemen yanıt verdi.

Kuş Uçuşu dizisiyle konuşulan Birce Akalay, depremzedeler için bir çağrı yaptı, hemen sonuç aldı! 10

Dagi firması, depremzedelere ulaştırılmak üzere kadın, erkek ve çocuk iç giyimi için çalışmalara başladıklarını ve ihtiyaçların bölgeye gönderilmesi için insan kaynağını da koordine ettiklerini belirten mesajlarıyla dikkat çektiler.

Birce Akalay da firmanın bu desteğine karşılık mesajlarını yayınlayarak “Beni hiç kırmadınız. Sizi çok seviyorum” sözleriyle karşılık verdi. Afetin yaralarının sarılmaya çalışıldığı süreçte, deprem bölgesindeki insanların çok fazla ihtiyacı söz konusu. Yardımların belli noktalarda toplanarak bazı giyim ve benzeri malzemelerin eksik olması, hem bölgede çalışan ekipler, organizasyonlar ve kişiler tarafından hem ünlü isimler aracılığıyla duyurulmakta.

Son olarak deprem bölgesinde pek çok insanın ayakkabı ihtiyacı da ortaya çıkmış durumda. Birce Akalay, bu konuyla ilgili de yayınladığı bir başka mesajında, bazı ayakkabı firmalarının isimlerini de etiketleyerek Bodrum’a giden afet mağduru 3133 kişiye ulaşıldığını ve ciddi boyutta  yeni ayakkabı eksiği olduğunu ifade ederek destek beklediklerini belirtti.

Kuş Uçuşu dizisiyle konuşulan Birce Akalay, depremzedeler için bir çağrı yaptı, hemen sonuç aldı! 11