Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar herkesi kendine gelmeye çağırdı!

Gönül Dağı dizisinde Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar herkesi kendine gelmeye çağırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1’de yayınlanan dizinin önemli isimlerinden birisi de Ferdi Sancar. Ünlü oyuncu, 3 sezondur başarıyla devam eden dizide Sefer isimli karakteri canlandırıyor. İlk günden bu yana ekip ile birlikte Eskişehir’de yer alan ve Gönül Dağı dizisinin elde ettiği başarıda pay sahibi olan Ferdi Sancar, şu sıralarda depremin yaralarının sarılması için çaba harcıyor.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından Ferdi Sancar da bölgeye giden isimlerden birisi oldu. Deprem olduğu zaman dizi çekimlerinin yapıldığı Sivrihisar’da bulunan oyuncu, hemen harekete geçerek bölgeye geçeceğini belirterek, Sivrihisar halkından destek istedi.

Yardım etmek isteyenler ile el ele vererek, ellerinden geleni yaparak yaraları sarmak durumunda olduklarını belirten Ferdi Sancar, herkese birlik çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş’a giderek bu bölgede yardıma ihtiyacı olanlara ulaşma çabasına giren oyuncu, ayrıca twitter hesabı üzerinden de bir paylaşım yaparak duygularını aktardı.

Gönül Dağı dizisinde Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar herkesi kendine gelmeye çağırdı! 7

Derdinin kimseyi incitmek ya da taraf tutmak olmadığını belirten oyuncu, “Derdim hep beraber olmak, biz öyle güzeliz çünkü” diyerek bir açıklama paylaştı.

Gönül Dağı gibi çift haneli reytinglere ulaşan ve milyonlarca izleyicisi bulunan başarılı bir projenin oyuncusu olması ile de Ferdi Sancar’ın sesi geniş bir kitle tarafından sosyal medyada duyuldu.

İşte Ferdi Sancar’ın açıklaması:

“Devlet şahsi değil, makamdır. Yönetenler de milletin iradesiyle gelir, sevsen de sevmesen de hatasıyla, eksiğiyle, doğrusuyla, yanlışıyla en azından bu gibi afet ve OHAL yani birlik olmayı gerektiren her durumda eleştirmeyi, yermeyi bırakıp destek olma zamanıdır.

Zaman her şey için zaman bekler, yani her şeyin zamanı vardır. Bu kutsal topraklara dışarıdan göz dikmişlere inat, saygı duymak zorunda olduğun seni iç ve dış mihraklara karşı temsil edenlerdir.

Bireysel sorunları devlete mal etmek de hainliktir. Herkes kendine bi an önce gelmeli, birlik beraberlik peşinde, tarafsız mücadele vermeli. Bu ülke hepimizin, bu topraklar hepimizin, bu şanlı bayrak hepimizin. Kendini sahipsiz hissedenler istedikleri yerde kendilerine sahip bulabilirler. Zira birilerinin malı olmaktansa sahipsiz olmak çok daha kudretlidir.

Ağzınız yerine beyninizin, vicdanınızın ve yüreğinizin çalışması ümidiyle sevgiyle ve saygıyla.”