Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu, Netflix dünya sıralamasına kartal gibi girdi!

Kuş Uçuşu, Netflix dünya sıralamasına kartal gibi girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yeni Türk dizisi Kuş Uçuşu müthiş bir başarı gösterdi. Gösterime girdiği günden bu yana büyük ilgi gören ve tartışmalar yaratan dizi Netflix’in dünya sıralamasına tepelerden giriş yaptı.

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kuş Uçuşu filmi herkesten büyük övgü almaya devam ediyor. İyiyle kötünün savaştığı ve kuşaklar arası farkı anlatan Kuş Uçuşu dizisi herkesi çok etkiledi. Dizi başarısının meyvelerini de topluyor.

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği Kuş Uçuşu dizisi tam bir hafta önce yayına girdi. Yayına girer girmez büyük ilgi gören dizi büyük bir başarıya da imza atıyor. Kuş Uçuşu, Netflix’in en çok izlenen 10 film sıralamasında dördüncü sıraya yerleşti. Fransa ve Almanya’da en çok izlenen üçüncü, İtalya’da da dördüncü sırada yer aldı.

Kuş Uçuşu, Netflix dünya sıralamasına kartal gibi girdi! 7

Gösterime girer girmez büyük ilgi gören Kuş Uçuşu dizisi Netflix’e resmen zirveden girmişti. Gösterime girmesinin üzerinden sadece üç gün geçtikten sonra Türkiye’de zirveye yerleşen Kuş Uçuşu, dünya sıralamasında da altıncılığa yerleşmiş, 40 ülkenin de ilk 10 sıralamasında yer almıştı.

Kuş Uçuşu’nu bu kadar başarılı kılan hiç kuşkusuz tüm dünyanın ilgisini çekebilecek sıra dışı konusu. İçeriği itibariyle dünyanın her yerindeki izleyecinin rahatlıkla kendinden bir şey bulabileceği dizinin bu başarısının daha da artması bekleniyor.

Kuş Uçuşu dizisi özellikle Birce Akalay ve Miray Daner’in performanslarıyla dikkat çekiyor. Birce Akalay’ı deneyimli bir gazeteci olarak izleyeceğimiz dizide Miray Daner, Akalay’ın çalıştığı kanalda işe giren ve kendisini ispatlamaya çalışan Z kuşağı bir gazeteciyi oynuyor.