Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisi sezon finali yaptı ama Murat Yıldırım bir başka sete gidiyor!

Aziz dizisi sezon finali yaptı ama Murat Yıldırım bir başka sete gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Aziz dizisi, uzun süredir final yapacağı kaygısıyla izlendi. Dizinin takipçileri, reytingleri düşen Aziz’in sezon sonunda final yapmasını beklerken güzel haber kısa bir süre önce geldi. Kanalın diziyi ikinci sezonda da devam ettireceği, sezon finali tanıtımının yayınlanmasıyla anlaşıldı.

Show TV’nin aldığı bu karar sonrasında Aziz dizisinin izleyicileri de rahat bir nefes aldı adeta! Dizinin sezon finali geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Başrolde yer alan Damla Sönmez’in ayrılığı sonrasında dizinin akıbeti de merak konusuydu. Böylece bu soru da yanıtını bulmuş oldu.

Simay Barlas ile ekran uyumu beğeni toplayan Murat Yıldırım, Ramo dizisinin ardından yine aynı kanalın bir başka dizisiyle beğeni topluyor. Oyunculukları ve hikayesiyle sevilen Aziz dizisinin yaz arası vermesinin ardından Murat Yıldırım, bir başka iddialı proje için kamera karşısına geçiyor!

Aziz dizisi sezon finali yaptı ama Murat Yıldırım bir başka sete gidiyor! 123

Eylül ayında ekrana gelecek olan Aziz için yaklaşık 3 aylık bir ara verildi. Murat Yıldırım da bu sürede bir filmde rol almaya hazırlanıyor. Oyuncu, yaz döneminde dinlenmek yerine bir başka yapımdan gelen teklifi kabul etti. Yer Eksi İki isimli bir filmde başrolde yer alacak Murat Yıldırım.

Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan filmde Tayfun Yüzbaşı karakterini canlandıracak olan Yıldırım, bu iddialı proje için kamera karşısına geçecek.

Aziz dizisi sezon finali yaptı ama Murat Yıldırım bir başka sete gidiyor! 124

Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 farklı kişinin hayat hikayesinin anlatıldığı kitaptan uyarlanan filmde, bir gazeteci, yöre halkından bir genç ile karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olayları ile kesişmesi konu ediliyor.

Bu karakterler ve onların çevresindeki insanların PKK terörünün ortasında yaşadıkları dramı, 15 yıl boyunca bu ortamın içinde yaşayan yazar Hakan Evrensel’in bakış açısından izleyeceksiniz. Hikaye, dört gün içinde yaşananları konu alıyor. Büyük bir trajedinin ortasında kalan 3 karakterin hikayesinin aktarıldığı filmde Murat Yıldırım, Tayfun Yüzbaşı olarak karakol komutanını canlandırıyor.

Filmin senaryosunu da kitabın yazarı Hakan Evrensel yapıyor. Haziran ayı içinde çekimlerin başlayacağı projede ismi netleşen diğer oyuncular da Şahin Kendirci ve Bestemsu Özdemir oldu.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ın partneri olan Simay Barlas’ın da filmle ismi geçmişti ancak henüz bir netlik yok…