Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı çok beğenildi, ama daha çok Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz uyumu konuşuldu!

Kusursuz Kiracı çok beğenildi, ama daha çok Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz uyumu konuşuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında artık Salı akşamları izleyicilerle buluşacak çok etkili bir dizi var. Kusursuz Kiracı isimli yeni dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medya ortamında binlerce paylaşım yapıldı. Başrolde yer alan Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü hayranları ortaya çıkan işten son derece memnun olduklarını yaptıkları yorumlarla ortaya koydu.

Korku ve gerilim öğeleri de taşıyan Kusursuz Kiracı isimli dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından twitter ortamında düşüncelerini paylaşanların ortak görüşü, güzel bir hikaye ve başarılı bir partnerlik gözlemledikleri şeklindeydi.

Kusursuz Kiracı çok beğenildi, ama daha çok Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz uyumu konuşuldu! 9

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü arasındaki uyumu beğendiklerini ortaya koyan izleyiciler, “Dizinin konusu, akıcılığı ayrı güzel. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü uyumu ayrı güzel” diyerek beğenilerini ifade ettiler.

Dizinin hikayesinin gizemli yönlerinin yanı sıra, kurgusal açıdan da gerilimin iyi bir şekilde yansıtılmış olması izleyicilerin ilk dikkat ettiği detay oldu. İki genç oyuncunun etkileyici uyumunu da beğenen izleyiciler, onların enerjilerinin kendilerine de geçtiğini belirten yorumlarda bulundu.

Kusursuz Kiracı dizisinin tanıtımı için Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün çekmekte zorlandığı bu videodaki görüntüler de onların ne kadar iyi bir uyum sağladığına kanıt olarak gösteriliyor.

Dizinin bir başka başrol oyuncusu Melisa Döngel’in de ilgiyi üzerine çektiğini belirten Kusursuz Kiracı dizisi hayranları, başrol oyuncularının rollerinin hakkını verdiğini düşünüyor.

Kusursuz Kiracı çok beğenildi, ama daha çok Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz uyumu konuşuldu! 10

Daha ilk bölümün yayınlanmış olmasına rağmen diziyle ilgili sosyal medyada ortaya çıkan olumlu düşüncelerin bir hayli fazla olduğunu ve dizinin ilerleyen haftalarda çok daha fazla öne çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Dilan Çiçek Deniz’i ekranda görmeyi özleyen hayranları, mutluluklarını ifade ederken, oyuncunun hem enerjisini hem de rolün duygusunu ekrana yansıtmadaki başarısına dikkat çeken yorumlarda bulunuyor.

Kusursuz Kiracı çok beğenildi, ama daha çok Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz uyumu konuşuldu! 11

Rollerine iyi hazırlandıkları anlaşılan Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisi, kış sezonunun çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi olacak gibi de bir izlenim bıraktılar.

Kusursuz Kiracı dizisinin 6 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan ikinci bölüm fragmanı da paylaşıldı: