Ana sayfa Dizi Fragmanları Kusursuz Kiracı dizisinde hikayenin nasıl başlayacağı belli oldu!

Kusursuz Kiracı dizisinde hikayenin nasıl başlayacağı belli oldu!

tarafından ker_def

30 Ağustos Salı günü saat 20.00’de yayınlanacak “Kusursuz Kiracı” dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Korku öğeleri de barındıran ve fragmanları büyük ilgi gören dizinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü bulunuyor.

Etkili bir dizi olması beklenen Kusursuz Kiracı, Fox TV’nin de en çok güvendiği yeni sezon dizilerinin başında geliyor. Peki dizinin hikayesi nasıl başlayacak. Dilan Çiçek Deniz’i Mona isimli karakterde izleyeceksiniz. Serkay Tütüncü ise Yakup olarak izleyici karşısına geçecek. İşte Kusursuz Kiracı dizisinin 1. bölüm konusu:

Kusursuz Kiracı dizisinde hikayenin nasıl başlayacağı belli oldu! 7

İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşanan kundaklama vakalarının ardı arkası kesilmemektedir. Yetimhanede geçen bir çocukluktan sonra tek başına hayata tutunabilmek için canla başla çalışan genç internet muhabiri Mona, yangınları takip etmekle görevlendirilmiştir.

Haberden döndüğü bir gün kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne atmasıyla evsiz kalır. Polis olarak görev yapan ve yetimhaneden beri tanıdığı tek yakın arkadaşı Leyla, gizli görevde olduğu için onun yanına taşınamaz ve çaresiz kalır.

O sırada yanında olan meslektaşı Yakup’un kendi dairesine kiracı olarak taşınma teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ancak olaylar hiç de umduğu gibi gelişmez. Birbirinden tuhaf karakterlerle tanışacağı Yuva Apartmanı’nda onu tatsız bir sürpriz beklemektedir.