Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi?

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün rol aldıkları Kusursuz Kiracı dizisi, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Fox TV’nin önce yaz dizisi olarak düşündüğü ancak son anda Eylül sezonunda ekrana getirme kararı aldığı Kusursuz Kiracı, ekranda alternatif hikayesi ile dikkatleri çeken bir yapım.

İlk bölümüyle bir korku filmi izlenimi yarattığını izleyenler sosyal medyadan sıklıkla ifade ederken, dizinin gizemli hikayesi meraklı izleyiciyi ekran başına çekti. Dilan Çiçek Deniz’in Mona (Manolya) ve Serkay Tütüncü’nün de Yakup isimli iki gazeteciye hayat verdiği dizinin öne çıkan bir başka ismi de Melisa Döngel oldu.

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi? 11

Oyuncu, ekrana platin rengi saçlarıyla dönerek herkesi şaşırtan bir imajla Leyla karakterine hayat vermekte Kusursuz Kiracı’da. İlk bölümde Mona ile aynı yetimhanede büyüyen iki kız oldukları öğrenilmişti. En sıkıntılı, en zor, en çaresiz anlarında Leyla’ya sığınan Mona, taşındığı apartmandaki gizemli olaylarla birlikte büyük endişe taşırken, Leyla yardımına koşuyor.

Yakup’un garip hareketleri, onu da şüpheli kılarken, apartmandaki hepsi birbirinden ilginç komşuların halleri de büyük bir sırrı taşıdıklarını gösteriyor. Mona, odasına giren ve tartışma sırasında öldürdüğünü düşündüğü komşusu ve Yakup’un amcası Muzaffer’le ilgili kafa karışıklığı yaşarken, Leyla’dan da yardım istiyor.

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi? 12

Öldüğünü sandığı adamın ortadan kaybolmasının tedirginliğini yaşayan Mona, en yakın dostu, birlikte her şeyi göğüsledikleri Leyla’ya sığınıyor. Leyla, dizinin ortada görünmeyen, gizli ajan görünümlü karakteri olarak ilginç bir karakter.

Bu arada diziyi takip eden izleyicilerden bazıları, daha ilk iki bölümde dikkat çekici bir yorum yapmaya başladılar! Pek çok kişinin aklında oluşan Leyla ile ilgili kafa karıştırıcı gizemin, aslında Leyla karakterinin bir hayal olduğu yorumlanıyor.

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi? 13

Başarılı oyunculuğu ile Leyla karakterinin kimi zaman başrollerden rol çalmasını da sağlayan Melisa Döngel, dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisi. Karakterin tuhaf halleri ve Mona’nın tavırlarından Leyla’nın tamamen bir hayal olduğu ihtimalini güçlendiriyor!

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi? 14

Diziyi takip eden bazı izleyicilerin benzer fikirleri sosyal medyada ön plana çıkmaya başladı bile! Leyla’nın aslında hiç olmadığı, Mona’nın hayali karakteri olduğu, zor zamanlarında yalnızlıktan ona sığındığı yorumları yapılırken, bir başka olasılık olarak da Leyla’nın öldüğü ve Mona’nın onu hayalinde yaşattığı da konuşuluyor.

Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili büyük tüyoyu, izleyici çoktan anlamış olabilir mi? 15

Bu yorumlar ne kadar doğru bilinmez ancak senaryoda gerçekten durum Leyla’nın hayali bir karakter olduğu yönündeyse, izleyicilerin daha 2. bölümden bu sırrı yakalamış oldukları da sosyal medya paylaşımlarına yansıyor.

İlerleyen bölümlerde bu konu açıklığa kavuşacaktır ama Leyla’nın hayali bir karakter olarak ortaya çıkması, dizinin tüm sürprizini daha ikinci bölümden ele verdiğini ortaya koyacak!

Kusursuz Kiracı dizisinin 3. bölümü bu akşam (13 Eylül Salı) saat 20.00’da yayınlanacak. İşte 3. bölümden tüm detaylar:

Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır. Komşuları iş üstünde bastıktan sonra şans ibresinin kendisinden yana döneceğini umar. Ancak olaylar hiç de öyle gelişmez. Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla karşılıklı sessizlik anlaşması yapmayı kabul etmek zorunda kalır.

Bu da Yakup’tan büyük sırlar saklaması ve daha da fenası komşularla Yakup’a karşı suç ortaklığı yapması anlamına gelecektir. Bu durum Yakup’la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum açar.

Zaman ve çatı katından çıkan büyük bir sürpriz Mona’nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni baştan sorgulamasına yol açar. Yoksa Yakup da göründüğü kadar masum değil midir?