Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlığı, sosyal medyada adeta patlama yaptı

Demet Özdemir hayranlığı, sosyal medyada adeta patlama yaptı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, No:309 dizisinde oynadığı dönemlerde, hayran kitlesini büyütmüştü. Ancak onu asıl şöhrete kavuşturan dizisi Erkenci Kuş oldu. Büyük bir çıkış yakaladığı dizide Can Yaman ile başrolde yer alan oyuncu, Sanem karakteri ile çok sevildi. Dizinin farklı ülkelerde yayınlanması ile birlikte Özdemir’in yabancı hayran sayısı da katlanarak büyüdü.

Özellikle Latin ülkelerinde çok sevilen bir isim haline geldi Demet Özdemir. Can Yaman hayranlığı, zaten İtalyanlar ile birlikte İspanyolların da coşkulu karşılamalarıyla medyadan takip ediliyor. Sosyal medyada da her iki oyuncuya gösterilen ilgi, hemen herkesin malumu.

Demet Özdemir, ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti. Erkenci Kuş’un ardından romantik komedi dışında bir başka türde dizide rol almak istemişti oyuncu. Dram dizisindeki oyunculuğu ile de göz doldurdu ve başarılı bir sınav verdi.

Demet Özdemir hayranlığı, sosyal medyada adeta patlama yaptı 9

2021 yılının Mayıs ayında 43. bölümüyle veda etmişti dizi. Demet Özdemir, uzun zamandır ekranda yok. Genelde dizileri olmayan oyuncular, sosyal medyada daha az dikkat çekiyorlar. Hayranları, fanları, takipçileri tarafından ilgiyle takip edilseler de ekranda oldukları süreçte daha çok konuşuluyor, daha çok sosyal medyada gündem oluyorlar.

Ancak bu durum Demet Özdemir gibi bazı isimler için pek geçerli değil. Oyuncu, uzun zamandır ekranda yok fakat hep gündemde! Geçtiğimiz sezon ekranda olmasa da Şubat ayında Netflix’te yayınlanan filmi Aşk Taktikleri ile Türkiye ile birlikte pek çok ülkede gündem oldu, çok konuşuldu oyuncu.

Filmin ikincisinin de Temmuz ayında çekildiği biliniyor. Özdemir, Eylül sezonunda da bir dizide rol almadı. Bu sezon bir başka diziyi kabul eder ve televizyon ekranına gelir mi bilinmez ama Ağustos ayında sosyal medyada gündemden düşmedi!

Demet Özdemir hayranlığı, sosyal medyada adeta patlama yaptı 10

Adba.tv’nin yaptığı araştırmada oyuncunun Ağustos’ta 100 binden fazla tweet ile sosyal medyanın gündeminde kaldığı görülüyor. Ancak tabii bu tweetlerde, Ağustos’un 28’inde yapılan düğününün de etkisi var. Oyuncunun günlerce konuşulan Oğuzhan Koç ile evliliğinin ardından, daha sonra balayı fotoğrafları ile gündeme geldiği de takip ediliyor.

Demet Özdemir hayranlığı, sosyal medyada adeta patlama yaptı 11

Ekranda olmasa bile yine Eylül ayında da binlerce mesajla birlikte sosyal medyanın gündeminde kalmaya devam edeceği de anlaşılıyor oyuncunun…