Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı’nın Mona’sı Dilan Çiçek Deniz büyük bir sınava hazırlanıyor!..

Kusursuz Kiracı’nın Mona’sı Dilan Çiçek Deniz büyük bir sınava hazırlanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünü Serkay Tütüncü ile paylaştığı Kusursuz Kiracı adlı dizide canlandırdığı ‘Mona’ karakteriyle Fox TV’de izleyici ile buluşan Dilan Çiçek Deniz şu sıralar başka bir heyecan yaşıyor.

Güzel oyuncu, başrollerinde Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in yer aldığı Amadeus adlı tiyatro oyununun kadrosuna dahil oldu. Dilan Çiçek Deniz tiyatro sahnesinde ‘Constanze’ olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yoğun iş temposunda olan oyuncu şu sıralar, set ve oyun provaları arasında mekik dokuyor. Oyuncu heyecanını, “Çok heyecanlıyım” notuyla sosyal medyada hayranlarıyla da paylaştı.

Kusursuz Kiracı'nın Mona'sı Dilan Çiçek Deniz büyük bir sınava hazırlanıyor!.. 8

18. yüzyılda Viyana’da yaşayan besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını ele alan tiyatro oyununda ‘Constanze’ karakterini canlandıracak olan Dilan Çiçek Deniz, iki usta oyuncuyla birlikte tiyatro sahnesinde sınav vermeye hazırlanıyor.

Kusursuz Kiracı'nın Mona'sı Dilan Çiçek Deniz büyük bir sınava hazırlanıyor!.. 9

Amadeus’ta 3 sezondur Constanze karakterini Özlem Öçalmaz canlandırıyordu ancak oyuncu hamileliği nedeniyle oyundan ayrılmak zorunda kaldı.

1984 yılında Milos Forman’ın yönettiği sinema filmiyle Oscar’da En İyi Film ve En İyi Uyarlama dahil olmak üzere toplam 8 dalda adaylık kazanan Amadeus, 3 sezondur tiyatro uyarlamasıyla ülkemizde izleyiciyle buluşuyor. Dilan Çiçek Deniz de oyunun yeni Constanze’si olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyunun yeni sezonunun ilk gösterimi 21 Eylül akşamı saat 20.30’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek.