Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzey Yıldızı bu akşam yayınlanacak mı? İşte Show TV’nin son kararı!

Kuzey Yıldızı bu akşam yayınlanacak mı? İşte Show TV’nin son kararı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluşamadı. 38.bölümü yayınlanacağı duyurulmasına rağmen, Cuma günü İzmir’de büyük bir felakete yol açan depremin ardından Show TV, yaşanan acılara duyarlılık sergileyerek komedi yapımı olan Kuzey Yıldızı’nın yeni bölümünü yayınlamamıştı.

Show TV’nin bu hafta yani 7 Kasım Cumartesi akşamı Kuzey Yıldızı dizisinin 38. yeni bölümünü yayınlayıp yayınlamayacağı da merak konusuydu… Karar verildi, dizi yeni bölümü ile bu akşam ekranda olacak. Peki neler izleyeceksiniz? Haberimizin devamında tüm detayları bulabilirsiniz…

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 38. bölümünde Yıldız, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırmıştır ve büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Bulut, kayıtsız şartsız hayatından çıkıp gidecektir. Kuzey ve Yıldız’ın aralarındaki engeller bir bir ortadan kalkıyor gibi görünmektedir. Bu zamana kadar iki aşığın göğünden bir an olsun ayrılmayan kara bulutlar bir bir dağılmaya, nihayet gün yüzü onlara da gülmeye başlamıştır.

Kuzey ve Yıldız, artık sadece aşklarını ve geleceklerini düşünmelilerdir. Bir yandan hazırlıklara başlarken bir yandan bu büyünün bozulmasından delicesine korkmaktadırlar. Nitekim korktukları başlarına gelir. Yirmi yıllık aşkın, yirmi yıllık engeli Yaşar, kendini gösterir. Kuzey’in aşkını, kendi yöntemleriyle sınayacaktır.

Kuzey, kendine fazlasıyla güvense de sınavlar çok zor ve tehlikelidir. Kuzey, bir Yıldız’a dokunabilmek için uçmayı göze alabilecek midir? Buna cesaret etse bile sonunda Yıldız’a dokunmayı başarabilecek midir? Yoksa…

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!