Ana sayfa Dizi Haberleri Melek’in yaşadıklarından ibret alın! Kırmızı Oda’da Meliha gitti, bu sefer kızı Melek yürek yaktı!

Melek’in yaşadıklarından ibret alın! Kırmızı Oda’da Meliha gitti, bu sefer kızı Melek yürek yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin 10.bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Meliha karakterinin kızı Melek, izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor hanımın muayenesine kendi isteği ile gelen ve birçok konuda detay veren Melek’in Hayat olma hikayesi izleyicileri derinden etkiledi. Annesi Meliha’ya benzeyen ses tonu ve anlatımının yanı sıra olayları farklı açılardan ifade etmesi de Kırmızı Oda hayranlarını heyecanlandırdı.

Nilsu Yılmaz, Melek karakterinde çok başarılı bir performans sergiledi. Hala “O kadar cesur musun?” diye soran Doktor hanıma Melek’in verdiği şu yanıt hayatın tokadını yediğini anlatmaya yetiyordu:

“Yok be doktor hanım nerede…Artık kalmadı o cesaretim. Hayatın bana yapmadığı kalmadı. Meğer pabuç pahalıymış. Kimsenin gözünün yaşına bakmıyormuş hayat…”

Melek'in yaşadıklarından ibret alın! Kırmızı Oda'da Meliha gitti, bu sefer kızı Melek yürek yaktı! 8

Melek olmaktan çıkıp Hayat olmaya çok heveslenmesi aslında toplumda benzer birçok gence de ders niteliğindeydi… Melek’in hayatın gerçeklerinden uzak düşünceleri ile daldığı kuyulardan çıkamaması, ona genç yaşında kocaman bir kadın gibi konuşma tecrübesi getirmişti.

Melek'in yaşadıklarından ibret alın! Kırmızı Oda'da Meliha gitti, bu sefer kızı Melek yürek yaktı! 9

O tecrübeyi ne büyük cezalarla ve acı hatıralarla edinen Melek, “İstanbul’un kalabalık sokaklarında etrafıma bakarak saatlerce gezdim. Akşama kadar yürüdüm yürüdüm yürüdüm. Akşam olunca ışıklar yandı. İşte o ışıklar benim aklımı başımdan aldı. Benim asıl hikayem orada başladı.”

Melek’in Doktor hanıma anlattıkları ise izleyicileri de çok etkiledi. Doktor hanım Melek’in sonunun Menekşe’ye benzememesini diledi. İşte o sahne: