Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip tartışma; Aslıhan Güner öptü mü, öpmedi mi?

Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip tartışma; Aslıhan Güner öptü mü, öpmedi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuzey Yıldızı dizisinin ekrana dönüşü hayranlarını ne kadar sevindirdiyse de, 28. ve 29. bölümlerin yayınlanmasından sonra zorunlu sezon finali yapması da o bir o kadar üzdü. Dizinin devam edeceğini düşünen bir çok hayranı, reytingleri hesaba katmamıştı. Yayınlanan 2 bölümün reytingleri de tatmin edici gelmeyince, diziyi yaz aylarında harcamak istemeyen Show Tv, ani bir karar değişikliği ile sezon finali yaptı.

Dizinin hayranları da bu duruma hem şaşırdı hem de çok üzüldü. Kuzey Yıldızı’nın 29. sezon finali bölümünde bir sahne vardı ki, sosyal medyada çok tartışıldı. Aslıhan Güner’in canlandırdığı Yıldız ile İsmail Demirci’nin hayat verdiği Kuzey karakterlerinin öpüşüp öpüşmeyeceği hep merak edilmişti.

İşte çok merak edilen o anlar 29. bölümde gerçekleşti. Fakat bu öpüşme sahnesi aynı zamanda izleyiciler arasında bir tartışmayı da gündeme getirdi.Sahnenin çekim açılarına bakılır ise Aslıhan Güner, İsmail Demirci’yi dudağından öpüyor mu öpmüyor mu, çok da net anlayamayan izleyiciler sosyal medyada birçok mesaj paylaştı.

Bir izleyici, “Dudağından öpmüyor yanağımdan öpüyor, ama dudak gibi gözüküyor aslında. Yanağından öpüyor dudağının hemen yanından ama olsun” diye not bıraktı. Bir başka dizi takipçisi ise “Yıldız’ın Kuzey’i öptüğü sahnede kalbim durdu” diye yazdı.

Bazı dizi hayranları koronavirüs pandemesi nedeniyle bu sahnenin çok hatalı olduğu görüşünü yazdı. Kimi izleyiciler arasında ise Aslıhan Güner’in İsmail Demirci’nin dudağından öpüp öpmediği tartışması yapıldı.

Güner’in eski projelerinde de dudaktan öpüşmediğini belirten bazı hayranları, bu sahnede de yanağından öptüğünü ama kamera açısı nedeniyle sanki dudağından öpüyormuş gibi yansıtıldığını yorumlarda belirtti.

FİLMDE ÖPÜŞMEYİ KABUL ETMEDİ

Aslıhan Güner, 2017 yılında Orçun Benli’nin yönetmenliğini yaptığı Ver Kaç isimli filmde öpüşme sahnesinin olduğunu öğrenince seti durdurmuştu.

Başrolü Kenan Ece ile paylaşan Aslıhan Güner’in, “Ne açık saçık giyinirim, ne de öpüşme sahnesinde yer alırım. Kusura bakmayın” diyerek çekimleri durdurduğu haberlere yansımıştı. Daha sonra da ekibin senaryoyu değiştirerek öpüşme sahnesini kaldırdığı belirtilmişti.

İşte dizideki o sahne…