Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen, yılan şovuyla ve göbeğiyle dikkat çekti!

Yasemin Allen, yılan şovuyla ve göbeğiyle dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, yer aldığı projelerdeki performansı kadar, farklı tarzıyla da dikkat çeken bir isim. Yılın büyük bölümünü yurt dışında geçiren oyuncu, en son Strike Back isimli İngiltere ve ABD’de gösterilen dizide rol almıştı.

Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, Türkiye’de 2017-2018 sezonunda Fi isimli dizide Ece karakterini canlandırmıştı. 2008 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Yasemin Allen, yeni sezonda ne yapacak hayranları merakla bekliyor.

Koronavirüs pandemisi döneminde İngiltere’de bulunan oyuncu bu süreçte kilo aldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Daha önce de birçok kez paylaştığı sarı renkli kraliyet pilotunu ile poz veren Yasemin Allen, “Benziyoruz bence” notunu düştü.

Ünlü oyuncu, ayrıca “Karantina göbeğimin üstünde çok güzel duruyor” diyerek de bu süreçte kilo aldığını ifade etti. Allen’in yılan sevgisi bir başka. Sıklıkla yılanlarla poz veren ve vücudunda gezinmelerine izin veren oyuncu, hayranlarını da şaşırtıyor.

Yasemin Allen, yılan şovuyla ve göbeğiyle dikkat çekti! 7