Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinin kamera arkası diziden daha komik çıktı!

Kuzey Yıldızı dizisinin kamera arkası diziden daha komik çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin eğlenceli hikayesi de izleyicileri bir hayli güldürmekte…

Geçtiğimiz hafta deprem felaketi nedeniyle 38.bölümü iptal edilen dizi, 7 Kasım yani bu akşam izleyicilerle buluşuyor… Yeni bölümün yayınlanmasından önce ise dizinin sosyal medya hesaplarından kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizinin kamera arkasında öyle eğlenceli anlar yaşanıyor ki, oyuncular gülmekten çekimleri sürdürmeye zorlanıyor.

Özellikle de İsmail Demirci ile Toygan Avanoğlu’nun karşılıklı sahnelerinde iki ünlü isim de gülmekten sahnelere konsantre olamıyor… Aşağıdaki videodan kamera arkasında yaşananlarla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isimlerin de kadroda yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler oturuyor.