Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ile parladı, şimdi de Star TV’den Nilsu Berfin Aktaş’a büyük şans!

Kuzey Yıldızı ile parladı, şimdi de Star TV’den Nilsu Berfin Aktaş’a büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisinin en önemli kazanımlarından birisi de genç oyucuların kendilerini gösterme fırsatı bulması oldu. Ordu’da çekilen dizi, Mayıs ayında final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Kuzey Yıldızı dizisinde dikkat çeken isimlerden birisi de Nilsu Berfin Aktaş oldu.

Dizide Gökçe Mollaoğlu karakterini canlandıran oyuncu, başarılı bir çıkış ortaya koydu ve bu sayede ilk başrolünü kaptı… Nilsu Berfin Aktaş, yeni sezonda Star TV’nin iyi reytingler beklediği dram dizisi Benim Hayatım’ın kadın başrolü olarak çekimlerde yer alıyor.

Diziden ilk fragman ve setten ilk görüntüler paylaşıldı. Farklı bir imaj ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Nilsu Berfin Aktaş’ın kariyeri için çok önemli bir proje geliyor. Star TV’de geçen sezondan bu yana bir dizi sıkıntısı yaşanıyor. Kanalın yapımları kısa süreler ekranda kalıyor ve sonra final yaparak veda ediyor.

Kuzey Yıldızı ile parladı, şimdi de Star TV'den Nilsu Berfin Aktaş'a büyük şans! 7

Benim Hayatım ise yeni sezonda kanalın çok iyi reytingler beklediği bir proje konumunda. Genco Özak ile birlikte Nilsu Berfin Aktaş da yeni dizinin başrolünde yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda Ölüm Zamanı isimli dijital dizideki Dilara karakteri ile de izleyici karşısına çıkan genç oyuncu için yeni dizisi büyük bir sınav olacak.

Nilsu Berfin Aktaş ilk kez başrolde yer alıyor ve bu fırsatı iyi değerlendirir ise birçok yapımcının dikkatini çekecektir. Yeni başrol teklifleri alarak kariyerini güçlendirebilmek adına oyuncunun bu projede çok iyi performans sergilemesi gerekiyor.