Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz hayranlarını çıldırtacak gelişme!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz hayranlarını çıldırtacak gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in hayranları, bir dönem, iki oyuncunun birlikle bir projede yer alması isteklerini sosyal medyada çokça dile getirmişlerdi. Bu dilekleri gerçekleşmiş ve seslerini duyan yapımcı onları BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar isimli dizide buluşturmuştu.

İki oyuncu da son dönemin başarılı projelerine imza atıyor. Başrolünde yer aldıkları yapımlarla dikkatleri çekiyorlar. Dilan Çiçek Deniz, Burak Deniz’e göre mesleğe daha geç başlamış bir isim. Modellikten gelen oyuncu, kendisini gittikçe daha çok geliştirmekte.

Ekrana en son Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile birlikte rol aldıkları Alev Alev dizisi ile gelmişti. Tam da bu dönemde Burak Deniz’in ve kendisinin hayranları, ısrarla ikisini bir projede görme isteklerini sosyal medyada dillendirdiler. Yarım Kalan Aşklar’dan sonra da bu istekler durmadı!

Aslında iki oyuncu 2014 yılında çekilen Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birlikte oynamışlardı ilk kez. İkinci kez buluştukları Yarım Kalan Aşklar dizisindeki partnerlikleri beğeni toplayınca iki ünlü ismin hayranlarını adeta çıldırtacak bir gelişme yaşandı. Şubat ayında çekimleri başlayacak olan bir film için kamera karşısına geçecekleri öğrenildi.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz hayranlarını çıldırtacak gelişme! 7

Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yapacağı film için Dilan Çiçek Deniz’in imajını değiştireceği de bir başka bilgi. Deniz’in saçlarını sarıya boyattığı filmdeki partneri Burak Deniz, şu sıralar yine Netflix için çekilen Şahmeran dizisinde rol alıyor.

Serenay Sarıkaya ile başrolünde oynadığı dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından da Dilan Çiçek Deniz ile oynayacağı ve isminin ‘Gidenler’ olacağı öğrenilen filmin çekimlerine başlayacak. İki oyuncunun hayranları, bu üçüncü buluşma için de şimdiden sosyal medyada sevinç çığlıkları atmaya başladılar bile!