Ana sayfa Sosyal Medya “Benim yine karnımda kelebekler sanki” demişti, Aslıhan Güner’in 3 sürpriz projesi ortaya çıktı!

“Benim yine karnımda kelebekler sanki” demişti, Aslıhan Güner’in 3 sürpriz projesi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile o kadar çok sevildi ki Aslıhan Güner, oyunculuk kariyerinde bu dizinin yeri herkes için çok başka! Güner’in Ordu’da çekilen dizi için saçlarını kızıla boyatması, Karadenizli kadın imajı, izleyiciden tam not alırken, büyük bir hayran kitlesi edinmesini de sağladı.

İsmail Demirci ile müzmin aşıklar Yıldız ve Kuzey’e hayat veren iki oyuncunun uyumlu partnerlikleri de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çok sevilmesini sağlayan etkenlerden birisiydi. Oyunculuğa 2003 yılında En İyi Arkadaşım isimli diziyle başlayan Aslıhan Güner, Selena, Asi, Şefkat Tepe, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol aldı. Fakat Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, oyuncunun kariyerinde bir sıçrama yaşamasını sağladı.

İki sezon yayınlanan dizi 2021 yılının Mayıs ayında ekranlara veda etmişti. Aslıhan Güner, daha sonra sezonda Uzak Şehrin Masalı isimli Fox TV’nin dram dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Barış Kılıç ile başrolünde yer aldığı dizi, ne yazık ki ekrana erken veda etti.

"Benim yine karnımda kelebekler sanki" demişti, Aslıhan Güner'in 3 sürpriz projesi ortaya çıktı! 9

O günden beri de bir başka dizide oynamadı Aslıhan Güner. Hayranları ise merakla dönüşünü bekliyor oyuncunun yeniden ekrana. Bir süre önce twitter hesabından “Benim yine karnımda kelebekler sanki” mesajını paylaşması, yeni bir dizide oynayacağına yorulmuştu.

Fakat aradan geçen zamana karşın Aslıhan Güner’in bir dizi projesiyle anılmaması, hayranlarını da meraklandırdı. Sonunda geçtiğimiz günlerde Tek isimli bir sinema filminde oynayacağı öğrenildi. Fakat hikaye gereği oynamayacak, sadece fotoğraflarıyla yer alacaktı. Bunun yanı sıra eşi Mert Kılıç ile başrolünde oynadığı Komutan filminin de yakında vizyona gireceği ortaya çıktı.

oyuncunun menajeri Abdullah Bulut, Güner’in çok yakında 3 yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkacağını müjdelediği paylaşımına “Çok güzel şeyler oluyor , yakında 3 ayrı film, 3 ayrı karakter. Çok heyecanlıyız!’ notunu düştü.

"Benim yine karnımda kelebekler sanki" demişti, Aslıhan Güner'in 3 sürpriz projesi ortaya çıktı! 10

Bunun üzerine takipçileri de heyecanla bu projeleri beklemeye başladı. Aslıhan Güner’in yer alacağı Tek isimli filmin başrolünde usta oyuncu Tamer Levent yer alıyor. Farklı bir teknikle çekilen filmde Aslıhan Güner,  Levent’in oynadığı ‘Profesör Doktor Adem Tek’in ölen karısına hayat veriyor.

"Benim yine karnımda kelebekler sanki" demişti, Aslıhan Güner'in 3 sürpriz projesi ortaya çıktı! 11

Adem Tek’in vefat eden eşi Doç. Dr. Canan Güler Tek olarak filmde fotoğraflarıyla yer alacağı bir süre önce gündeme gelmişti.  Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Medyastil Film’in üstlendi.

Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan, şehirden uzağa yerleşen ve insanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran “Profesör Doktor Adem Tek” karakterine hayat veriyor.

Aslıhan Güner’in heyecanla beklenen bir diğer filmi de Komutan… Eşi Mert Kılıç ile başrolde yer aldığı Komutan filmi de heyecanla beklenmekte.

Aslıhan Güner’in önümüzdeki günlerde bir filmde daha rol alacağını menajeri duyurdu. Ancak bu filmle ilgili henüz bir bilgi yok. Hayranları oyuncuyu dizide görmek için heyecanlansa da 3 ayrı filmde rol alacak olması da güzel bir müjde oldu…