Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi final yapan Demet Özdemir, şimdi ne yapıyor?

Dizisi final yapan Demet Özdemir, şimdi ne yapıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yılların çok konuşulan isimlerinden birisi Demet Özdemir. Başarılı oyuncu, No:309 dizisinin ardından rol aldığı Erkenci Kuş ile büyük dikkat çekmişti. Can Yaman ile birlikte ekranda iyi bir uyum yakalayan Demet Özdemir, bu dizinin farklı ülkelere satılmasıyla da hayran kitlesini büyüttü.

Sonrasında tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara geldi oyuncu. İbrahim Çelikkol ile de ekran uyumunu yakalayan Özdemir, dramda da başarılı olacağını cümle aleme gösterdi.

Dizi, hafta içinde yayınlanan 43. bölümüyle ekranlara veda etti. Demet Özdemir hayranları, şimdi oyuncudan gelecek yeni bir müjdeli haberi bekliyor.

Ancak Demet Özdemir’in önünde bir projesi var. Haziran ayında Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri isimli bir film için kamera karşısına geçecek. Romantik komedi tarzındaki film, Netflix’te yayınlanacak.

Sosyal medyada da aktif bir isim olan Demet Özdemir’in hayranları, dizinin bitmesinden sonra daha az paylaşım yapan oyuncunun her paylaşımını merakla bekliyor.

Özdemir, dün arkadaşları ile bir arabadaki görüntülerini paylaşırken, sonrasında da çimlerin üstünde güneşlenirken çekilen bir pozunu paylaşmıştı.

Demet Özdemir’in tatile gitmiş olabileceği düşünüldü ama tam kapanma nedeniyle beklediği de anlaşılıyor. Oyuncunun bugün yaptığı paylaşımlar sonrası evinde olduğu görülüyor. Demet Özdemir’in film çekimi öncesi tatile gideceği biliniyor.

Bu arada sevgilisi Oğuzhan Koç’un Exxen’de yer aldığı programı izlediğini de dün akşam yaptığı bir başka paylaşımda gösterdi…

İşte Demet Özdemir’in son paylaşımları…

blank

blank

blank