Ana sayfa Sinema Aslıhan Güner’i özleyen hayranlarının hasreti sona eriyor!

Aslıhan Güner’i özleyen hayranlarının hasreti sona eriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Aslıhan Güner, Karadenizli cevval bir kadını canlandırdığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak bir sonraki dizisinde büyük bir hüsran yaşamıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu çok yakında hayranlarına kavuşuyor.

Aslıhan Güner, hayatının ilk aşkı olan adamı hiçbir zaman unutmayan tutku dolu ama bir o kadar boyun eğmeyen bir kadın olan Yıldız karakteriyle çok büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi reytinglerde çok başarılı olmuştu.

Bu dizinin sona ermesinden sonra Güner bu kez bir dram yapımı olan Uzak Şehrin Masalı ile ekrana gelmişti. Ancak sonuç büyük bir hüsran olmuştu. Fox TV’de ekrana gelen dizinin reytingleri çok düşük olunca Uzak Şehrin Masalı kısa sürede sona ermişti.

Aslıhan Güner’i özleyen hayranlarının hasreti sona eriyor! 2

Aslıhan Güner hayranları bu dizi sona erdiğinden beri hasret içinde. Ancak Uzak Şehrin Masalı ile ağzı yanan Güner, bir sonraki projesi için çok dikkatli olmakta kararlı. Aslıhan Güner çok yakında hayranlarının karşısına bir dizi değil sinema filmiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Aslıhan Güner’in gerçek hayattaki eşi olan Mert Kılıç’la birlikte başrolü paylaştığı Komutan isimli film, 7 Ekim’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Filmin senaryosu da başrol oyuncusu Mert Kılıç’a ait. Aslıhan Güner filmde Züleyha isimli bir karakteri canlandıracak.

Savaş ve aksiyon türündeki filmin yapımcılığı Kılıç Yapım’a ait. Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı’nın üstlendiği filmin hikayesiyle ilgili ayrıntılı bilgi yok. Komutan filmi,
Suriye, El Bab’ta öldürülmüş olan Türk askerlerinin cenazelerini oradan alıp Türkiye’ye getirmekle görevlendirilen dört kişilik bir timin, bu macera sırasında terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmaları anlatıyor.