Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Asi kızı Gökçe ile tanınan Nilsu Berfin Aktaş, iki diziden sonunda birini seçti!

Kuzey Yıldızı’nın Asi kızı Gökçe ile tanınan Nilsu Berfin Aktaş, iki diziden sonunda birini seçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın dikkat çeken, yıldızı parlayan isimlerinden birisi Nilsu Berfin Aktaş. Onu ilk kez Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile tanıdı izleyici. İlk oyunculuk denemesinde başarılı bir sınav veren Nilsu Berfin Aktaş, yapımcıların da dikkatini çeken bir isim oldu. İlk deneyimi olmasına karşılık beğeni kazanan Aktaş, dizide İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in üç kızından en asisi Gökçe’ye hayat veriyordu.

1998 Ankara doğumlu olan genç oyuncu, 2019-2020 yılları arasında iki sezon yayınlanan diziyle beğeni topladı. Aktaş, bu diziyle gelen şöhretin ardından ise pek çok teklif aldı. Genç oyuncu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan sonra iki yapımda rol aldı.

Önce Ölüm Zamanı isimli Exxen için çekilen dijital dizide oynadı. Ardından Star TV için çekilen Benim Hayatım dizisinde Genco Özak ile başrolde yer aldı. Bu dizi için oldukça heyecanlıydı Nilsu Berfin Aktaş. İlk başrolü olacağı için bu dizinin anlamı da büyüktü genç oyuncu adına. Ancak beklenin aksine dizi yeterli ilgi göremeyince 6 bölümde final yaptı.

Kuzey Yıldızı'nın Asi kızı Gökçe ile tanınan Nilsu Berfin Aktaş, iki diziden sonunda birini seçti! 7

Nilsu Berfin Aktaş, bu şanssız denemesinin ardından, Kalp Yarası dizisinde oynamaya başladı. 5 bölüm Pınar karakterine hayat verdi ve dikkatleri yeniden çekti. Başarılı oyunculuğu ile kendisini yeniden hatırlatan Nilsu Berfin Aktaş, sonrasında ise aldığı teklifleri değerlendirmeye başladı. İki ayrı dizi arasında git gel yaşayan oyuncu, sonunda birisini seçti!

Nilsu Berfin Aktaş’ın önce yaz sezonu için çekimleri başlayan Tozlu Yaka isimli gençlik dizisinde oynayacağı gündeme gelmişti. Ancak Aktaş, son anda fikrini değiştirerek Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziden teklif aldığı ve Show TV’de yayınlanması beklenen diziyi kabul ettiği öğrenildi.

Katıldığı bir etkinlikte diziden bahseden genç oyuncu, “Yaz – kış artık çalışacağım. Çok güzel bir proje geliyor. BKM’nin Gani Müjde’nin bir işi. Bu sefer dram yapıyoruz ama içinde durum komedileri de var. Değişik bir şey olacak, farklı bir şey” diye konuştu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi komedi ağırlıklı bir dizide rol alarak tanınan oyuncu, bu kez bir dram projesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor…