Ana sayfa Sinema Hayranlarını sevinsin mi yoksa üzülsün mü? Aslıhan Güner bir filmde sadece fotoğrafıyla yer alacak!

Hayranlarını sevinsin mi yoksa üzülsün mü? Aslıhan Güner bir filmde sadece fotoğrafıyla yer alacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner, çetin ceviz bir Karadenizli kadını canlandırdığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı. Ancak başarılı oyuncunun bir sonraki projesi hüsranla sonuçlanmıştı. Uzun süredir setlerden uzakta olan Aslıhan Güner, çok ilginç bir rol için kamera karşısına geçti.

Aslıhan Güner, Show TV’de iki sezon süren Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisinde Yıldız isimli tuttuğunu koparan bir Karadeniz kadınına hayat vermişti. Başarılı oyuncu rol arkadaşı İsmail Demirci ile birlikte çok iyi bir çift olmuştu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi sona erdikten sonra Aslıhan Güner, Fox TV’de ekrana gelen Uzak Şehrin Masalı dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Başarılı oyuncu bu kez ağır bir dram dizisinde rol alıyordu. Ancak oyuncu, hikayenin düşük reytingler nedeniyle kısa sürmesinin talihsizliğini yaşadı. Sonrasında herhangi bir projede yer almayan Aslıhan Güner, uzun bir dinlenme süreci geçirdi.

Hayranlarını sevinsin mi yoksa üzülsün mü? Aslıhan Güner bir filmde sadece fotoğrafıyla yer alacak! 8

Aslıhan Güner’in hayranları çok uzun süredir başarılı oyuncunun setlere dönmesini bekliyor. Güner nihayet bir yapımda yer almak üzere setlere döndü. Ancak başarılı oyuncunu bu filmde sadece fotoğrafıyla yer alacağı öğrenildi.

Başarılı oyuncu, Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi Tek’de rol alıyor. Ancak filmde sadece oyuncunun fotoğrafı yer alacak. Bu amaçla filmin Maşukiye’deki setine bir günlüğüne giden Aslıhan Güner kamera karşısına geçti ve sette vakit geçirdi.

Hayranlarını sevinsin mi yoksa üzülsün mü? Aslıhan Güner bir filmde sadece fotoğrafıyla yer alacak! 9

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi olan Tek’in çekimleri Maşukiye’de gerçekleşiyor. Yapımcılığını RJ Yapım Ramazan Caboğlu’nun üstlendiği filmin hikayesi Gamze Birsöz Koç’a, senaryosu ise Kamuran Süner’e ait.

Filmde Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan ve şehirden uzağa yerleşen bir karakteri canlandırıyor. İnsanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran Profesör Doktor Adem Tek karakterinde oyuncunun performansı merakla bekleniyor. Merakla beklenen bir başka konu da tek oyunculu bir filmin nasıl olacağı. Aslıhan Güner de filmde Tamer Levent’in ölmüş eşi olarak karşımıza çıkacak.