Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi resmen harcanıyor! Hızlı akan konusu ve oyunculuklarıyla öve öve bitiremiyorlar!

Kuzgun dizisi resmen harcanıyor! Hızlı akan konusu ve oyunculuklarıyla öve öve bitiremiyorlar!

tarafından zk zk

Burcu Biricik ve Barış Arduç’u buluşturan Kuzgun dizisini izleyenler, ekrandaki onlarca dizide bir türlü çözülemeyen olaylara karşın, Kuzgun’un hızlı akan hikayesinden çok memnun!

Üstelik ekran önündeki uyumlarıyla Barış Arduç ve Burcu Biricik’i birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, ikilinin oyunculuklarına da övgü yağdırıyorlar.

Televizyongazetesi/Detay

Kimi dizilerde uzadıkça uzayan, insanı ifrit eden, kimi zaman saç baş yolduran, tek bir cümleyle her şeyi değiştirecek cümleler, Kuzgun dizisinde uzamıyor!

Her bölüm akışıyla izleyenleri mutlu ederken, dizinin takipçileri, bir kaç bölümdür ortaya çıkan Behram Adıvar ile ilgili gelişmeleri de adeta hayretle izliyor!

Behram’ın Terzi Derviş olduğu ortaya çıktı! Tabii bu bir ters köşe de olabilir. En azından kimi izleyiciler Behram’ın ön plana çıkmamak için Derviş’i öne sürdüğü görüşünde.

Kuzgun dizisi resmen harcanıyor! Hızlı akan konusu ve oyunculuklarıyla öve öve bitiremiyorlar! 7

Dün akşam ekrana gelen 10. bölümde Kuzgun’un babasını Derviş kendisinin öldürdüğünü söylemişti. Çayına kattığı ilaçla onu öldürdüğü flashback sahneyle ekrana geldi. Ancak izleyenler, o anda Kuzgun’un babasının ölmediği, baygınlık geçirdiği, Derviş’in de aslında Behram olmadığı gibi bir takım tahminlerde bulunuyorlar.

Bu ihtimaller çıksa da Kuzgun’un intikam peşindeki yolculuğu hızla sürüyor. Her bölümde yeni ve zekice planlarıyla izleyenleri şaşırtan Kuzgun ile Dila arasındaki aşk ise her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu durum da izleyenleri mutlu etmekte. En azından uzayıp giden ve itirafı yapılmayan bir aşk değil bu.

İzleyicisi diziden mutlu, ancak reytinglerden mutlu değil! Pek çok dizi arasında Kuzgun’un kaynadığı görüşünde! Diziyi baştan takip etmeyenlerin çok şey kaybettiğini düşünen takipçilerin şimdi en büyük endişesi, reytingler nedeniyle dizinin ancak bu sezon sonuna kadar gitme ihtimali.

Sonuç ne olur hep birlikte izleyip göreceğiz ama Kuzgun dizisinin ters köşeleri, hikayesindeki sürükleyici yanı, dakikalarca birbirine bakıp bir şey söyleyemeyen ve ekran başında delirten karakterleri yok. Barış Arduç ve Burcu Biricik ise rollerinin haklarının sonuna kadar veriyor. Dolayısıyla dizi sırf reytingden dolayı yok olup giderse büyük yazık olacak!

11. BÖLÜMDEN ÖN İZLEME YAYINLANDI… KUZGUN, DİLA’YI ÇOK ŞAŞIRTIYOR!

Bu arada dizinin 11. bölümünden ön izleme de ekrana geldi. Ali ile birlikte Bora ve Behram’a büyük bir oyun oynayan Kuzgun, üzerinde sahte kan olan gömlekle eve geliyor. Dila, Kuzgun için büyük endişe yaşamakta ve onu görünce bir anda tepki vermeye, kızmaya başlıyor.

Kuzgun ise Dila’ya sakince yaklaşıp saçını okşuyor. Dila, beklemediği bu yakınlık karşısında kalakalıyor. Kuzgun’un gittikçe daha da duygusallaştığını Dila da farkediyor. Dila, kendisini toplayıp “Canın bu kadar ucuz mu?” diye soruyor. Kuzgun’un “Değil mi?” yanıtı üzerine Dila hiç bir şey söyleyemiyor. İkilinin bu yakınlaşması dizinin takipçilerini mutlu ederken artık aralarındaki soğukluğun bir an önce bitmesi ve aşklarını doya doya yaşamaları ile ilgili yorumlar yapılmakta sosyal medyada.

İşte 11. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun kanlar içindeki Dila’yı hızla hastaneye getirir. Dila ameliyata alınır. Dila’nın kendisine sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanması, Kuzgun’un Dila’yla olan ilişkisine bakışını değiştirir. Dila’nın yaralanmasından kendisini sorumlu tutan Kuzgun, hissettiği derin acıyla birlikte ilk kez inkar ettiği duygularıyla da yüzleşir. Kuzgun’u hastanedeki zor anlarında Kumru teselli etmeye çalışır. Dila ameliyattan çıkar, hayati tehlikeyi atlatır. Kuzgun hastanede ve taburcu olduktan sonra evde bir an olsun Dila’yı yalnız bırakmaz, üzerine titrer. Bu anlarda Dila’ya olan aşkı, Kuzgun’a kalbinin yerini hatırlatacaktır.

Öte yandan, Bora’nın düzenlediği saldırıda bacağından hafif yaralanan Seda ile Kartal’ın yolu kesişir. Bu iki insanın yalnızlıkları kalplerine hiç tahmin etmeyecekleri bir tohum bırakacaktır. Diğer tarafta, Meryem de Kartal’ın paradan kaynaklandığını zannettiği yarasına merhem olmaya çalışırken oğlunun bir sırrını öğrenir. Dila taburcu olduktan sonra Kuzgun saldırıyı kimin planladığını araştırmaya başlar. Kuzgun’un saldırının arkasındaki ismin Bora Dağıstanlı olduğunu öğrenmesi çok uzun sürmez. Kuzgun yaşananların hesabını kesmek için harekete geçecekken Behram Adıvar duvarına çarpar. Ancak bu engel bile Kuzgun’u durdurmaya yetmeyecektir.

Kuzgun, Behram’ın korumasına rağmen Bora’yı hayatlarından silip atmaya kararlıdır. Kuzgun, Derviş üzerinden Behram’a da meydan okur. Kuzgun, Bora’yı yok etmek için savaş ilan eder. Ali’nin bu savaştaki tarafı, bütün dengeleri değiştirecektir. Dila, Kuzgun’un Bora’yı öldürme planı yaptığını öğrendiğinde artık ok yaydan çıkmıştır. Kuzgun, Behram’a rağmen planını uygulamaya koyduğunda, Dila hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.