Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde büyük hayal kırıklığı, şimdi neler olacak?

Kuzgun dizisinde büyük hayal kırıklığı, şimdi neler olacak?

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un dün akşam (8 Mayıs) yayınlanan 13. bölümü de heyecan ve duygu dolu anlara sahne oldu. Kuzgun’un Dila’yla ilgili içine büyük bir şüphenin düştüğü, uyuşturucu paketini evlerine Dila’nın bıraktığını öğrendiği ve Dila’yı Kudret’le konuşurken görüp, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı bölümü, ekran başındakiler yine soluksuz izlediler.

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR !

Dila’nın kendisine ihanet ettiğini zanneden Kuzgun nasıl bir tavır takınacak? Derviş, nam-ı diğer Behram, Dila’yı cezalandıracak mı ? Kuzgun’un yeni planı ne ? Kuzgun ve Dila arasında neler yaşanacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 14. bölümünde yanıt bulacak.

KUZGUN’UN 13. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baygın haldeki Kuzgun ve Dila, bir süre sonra kendilerine geldi. Aynı anlarda polisler de eve girdi. Kuzgun ve Dila, polislere Bora’nın öldürüldüğünü söylediler ama cesedin ortada olmamasını açıklayamadılar. Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya geldi. Bora’nın öldürülmeden önce Dila’nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun’un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun’un arabasındaki takip cihazını buldu.

Kuzgun’un içine Dila’yla ilgili büyük bir şüphe düştü ve hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurdu. Kuzgun, Dila’nın kendisine doğum gününde verdiği karışık kaseti aylar sonra ilk kez dinledi ve Dila’nın günlük tuttuğunu öğrendi. Dila’nın günlüğünü okuyan Kuzgun, evlerine uyuşturucu paketini Dila’nın bıraktığını öğrendi. Kuzgun ile Dila arasında derin bir yüzleşme yaşandı. Kuzgun, Dila’ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırladı. O gece Kuzgun ile Dila unutamayacakları bir gece yaşadılar. Kuzgun’un Dila’dan tek isteği, Dila’ya güvenmekti. Dila da sadece bu aşkta kaybolmayı istemekteydi.

Kuzgun’dan gizli Kudret’le işbirliği yapan Dila, Behram’la ilgili çok değerli bir bilgi edindi. Dila’nın önüne, ya Kuzgun’un yanında yer alma şansı ya da Kuzgun’a ihanet etme pahasına, babasının özgürlüğüne, ailesinin temiz bir hayata kavuşacağı keskin bir yol ayrımı geldi. Ancak, Dila’nın Kuzgun’a olan zaafını bilen Kudret’in işini sağlama almak için Dila’nın telefonuna ses dinleme cihazı yerleştirdiği anlaşıldı. Kuzgun ve Dila’nın konuşmalarını dinleyen polis, Behram’ın olacağını zannedilen adrese baskın yaptı. Kuzgun, Dila’yı Kudret ile konuşurken gördü. Dila, Kudret’e artık onunla işbirliği yapmayacağını söylemeye gelmesine rağmen, Kuzgun gördüğü manzara ve Derviş’ten baskın yapıldığı haberini aynı anda alması ile Dila’nın kendisine ihanet ettiği yargısına vardı.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor. ‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!