Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde değişim mi var? Barış Arduç Lübnan’da ortaya çıktı, kafalar karıştı!

Kuzgun dizisinde değişim mi var? Barış Arduç Lübnan’da ortaya çıktı, kafalar karıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, Kiralık Aşk dizisinin ardından uzun bir süre sonra Kuzgun dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

Burcu Biricik ile başrolde oynayan Barış Arduç, dizi sezon finali yaptığından beri ortalarda görünmüyor.

Mayıs sonunda sezon finali yapan dizi, şok bir sahne ile ara vermişti. Dila’nın kendisini göğsünden vurmasıyla birlikte yeni sezon merakla beklenirken Barış Arduç, Lübnan’da bir ödül töreninde ortaya çıktı.

Dizi sezon arası verdiğinden beri nerede olduğu, ne yaptığı konusunda sosyal medya paylaşımlarıyla da hiç bir ipucu vermeyen oyuncu, geçtiğimiz gün, Beyrut Uluslararası Ödülleri Festivali’nde “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünü aldı.

Ödül töreninde Barış Arduç’u gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi!

Kuzgun dizisindeki imajından çok farklı bir görünümle ortaya çıktı oyuncu!

Dizide bıyıkları daha uzun ve sakalları kısa iken, bıyıklarını kısaltmış ve sakallarını uzatmıştı oyuncu. Üstelik saçlarını da kısa kestirmişti.

Barış Arduç’un yeni sezonda Kuzgun dizisinde imajı mı değişiyor? Yoksa Arduç, sezon arasında başka bir projede mi yer alacak ve imaj çalışması yaptı?

Bu soruların yanıtları henüz belli değil ama dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan Barış Arduç’taki değişim, kafaları da karıştırdı!

Dizide bir zaman atlaması yaşanması ihtimali de akıllara gelmekte. Dila’nın vurulmasının ardından bir kaç yıl sonrasına gidilerek mi devam edilecek hep birlikte göreceğiz. Ancak Barış Arduç’un yeni imajının değişmesi dikkatlerden kaçmıyor!

İşte oyuncunun Kuzgun dizisindeki hali ve iki gün önceki son hali:

Kuzgun dizisinde değişim mi var? Barış Arduç Lübnan'da ortaya çıktı, kafalar karıştı! 8

 

Kuzgun dizisinde değişim mi var? Barış Arduç Lübnan'da ortaya çıktı, kafalar karıştı! 9