Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Dila, Kuzgun’a çarpıcı bir teklifte bulunacak!

Kuzgun dizisinde Dila, Kuzgun’a çarpıcı bir teklifte bulunacak!

tarafından zk zk
Star TV’de Çarşamba akşamı 6. bölümü yayınlanacak olan Kuzgun dizisinde olaylar ve gelişmeler Kuzgun’u bambaşka bir noktaya götürecek.

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Dila, Kuzgun’u oyunun dışında tutmaya çalışsa da Kuzgun’un başka planları vardır.

Meryem, oğlunun sokakta yaşadığı kavgadan sonra onu yalnız bırakmaz ve tesadüfen vücudundaki izleri görüp onun nasıl bir intikam ateşiyle yandığını anlar. Onu korumak için bir çare ararken yolu bir şekilde Terzi ile kesişir.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ ŞÖYLE:

Kuzgun’un hedefinde Rıfat var!

Meryem, Kumru ve Kartal’ın anlattıklarından, Bora’nın elinden kendisini Kuzgun’un kurtardığını anlar. Kuzgun’un, Bora’yı nasıl dize getirdiğini kendince sorgulayan Meryem, alıkonulduğu anlarda Bora’dan öğrendikleriyle, yaşadıklarını birleştirince, Kuzgun için büyük bir endişeye kapılır. Meryem, Kuzgun’u içine girdiği karanlık dünyadan kurtarmak için her yolu deneyecek, düşmanı bile olsa her kapıyı çalacaktır.

Kuzgun dizisinde Dila, Kuzgun'a çarpıcı bir teklifte bulunacak! 7

Bu kapılardan biri Meryem’in yeni tanıyacağı sürpriz bir isme, diğeri de Dila’ya açılır. Dila, Meryem’in her bir sözünü yüreği sızlayarak dinler, haklılığını tasdikler. Dila, aşık olduğu adama, Kuzgun’a, hayatından çıkması, buralardan çekip gitmesi için çarpıcı bir teklifte bulunur.

Meryem, Kuzgun’un da karşısına çıkar. Kuzgun, Meryem’in can acıtabilecek laflarından ziyade, geçmişiyle ilgili ilk kez duyacağı sözlerine dikkat kesilir. Yapmayı çok istediği tohum işini Rıfat’ın, kendisine değil de, Kuzgun’a verdiğini öğrenen Ali’nin, Kuzgun’a olan nefreti katlanır. Kuzgun ile Ali arasında yaşanacak büyük hesaplaşma adım adım yaklaşmaktadır.

Kuzgun, sevkiyat işinin inceliklerini öğrenmek için Rıfat’ın depolarına gider. Asıl amacı, babasının yaşadıklarının aynısını Rıfat’a da yaşatmak olan Kuzgun, depolarda dönen dolapları dikkatle gözlemler. Kuzgun için artık, Rıfat’a öldürücü darbeyi vurmanın ve ondan da intikamını almanın vakti gelmiştir.