Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Dila ve Kuzgun’un romantik anları, beklenmedik bir şekilde sonlanacak!

Kuzgun dizisinde Dila ve Kuzgun’un romantik anları, beklenmedik bir şekilde sonlanacak!

tarafından zk zk

Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrolünde oynadıkları Kuzgun dizisinin 4. bölümünden Ön İzleme yayınlandı.

Bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek olan dizide Dila ve Kuzgun’un duygusal anları dikkat çekecek. Dila, Kuzgun’a aşkı ilan ederken Kuzgun da bu duygu yüklü anlardan sonra Dila’ya karşı duygularını bir kez daha tartacak…

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kuzgun intikam, Dila aşkla yanıyor!

Kuzgun, yaralı haldeki Rıfat’ı da alır ve olay yerinden hızla uzaklaşırlar. Ancak arkalarında çok önemli bir delil ve bir de görgü tanığı bırakmışlardır. Şeref’in vurulduğu haberi çok kısa bir süre sonra Bora’ya ulaşır. Bu haberi, zoraki getirildiği restoranda Dila da öğrenir ve tavırlarından hiç hoşlanmamış olsa da Bora’yı yalnız bırakmaz.

Kartal, Kuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrenir, yolunu gözler ve yılların özlemiyle mahallede önüne çıkar. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kumru da Kuzgun’un karşısına çıkar ve tamirhanedeki yangınla ilgisi olup olmadığını sorar.

Kuzgun dizisinde Dila ve Kuzgun'un romantik anları, beklenmedik bir şekilde sonlanacak! 7

Aldığı cevap Kumru’yu şoke eder. Dila ile Meryem arasında da yıllar sonra büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. Dila, Kuzgun’a doğumgünü sürprizi yapar. Mutlu başlayan, sürprizlerle renklenen, romantizmle örülen, Dila’nın Kuzgun’a aşık olduğunu itiraf etmesiyle rüyaya bürünen günleri, ikisinin de hiç tahmin edemeyecekleri bir şekilde sonlanır.

Öte yandan Bora, babasının öldürülmesiyle ilgili her bir ayrıntıyı titizlikle incelemekte ve adım adım iz sürmektedir. Büyük bir savaş kapıdadır ve bu savaşın, intikam planını ilmik ilmik ama sapasağlam ören Kuzgun’u da içine alması kaçınılmazdır.