Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Dila’dan Kuzgun’a sürpriz parti! Bu partinin başka sürprizleri de var!

Kuzgun dizisinde Dila’dan Kuzgun’a sürpriz parti! Bu partinin başka sürprizleri de var!

tarafından zk zk

Ay Yapım’ın, Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un bu hafta (6 Mart) yayınlanacak 4. ve yeni bölümünde, Kuzgun (Barış Arduç) ile Dila (Burcu Biricik) şehirden uzakta, başbaşa ve romantik saatler geçirecekler.

Dila ile Kuzgun’un masal tadında bir gün geçirecekleri bölümde; Kuzgun’a doğumgünü sürprizi hazırlayan Dila, onu şehrin kalabalığından uzaklaştıracak ve başbaşa kalabilecekleri bir yere götürecek. Kuzgun ile Dila arasındaki mesafelerin kısalacağı, Kuzgun’un tanıştıkları günden bu yana Dila’ya ilk kez sıcak davranacağı ve heyecanının hissedileceği bu özel günde, romantizm dolu anlar yaşanacak. Kuzgun ile Dila’nın aşkla başbaşa kalacakları bölümde, Dila, Kuzgun’a ilan-ı aşkta bulunacak

Kuzgun dizisinde Dila'dan Kuzgun'a sürpriz parti! Bu partinin başka sürprizleri de var! 7

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.
Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’ heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da !