Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Kuzgun’dan Dila’ya damdan düşer gibi teklif!

Kuzgun dizisinde Kuzgun’dan Dila’ya damdan düşer gibi teklif!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Dün akşam Star TV’de 7. bölümü yayınlanan Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinde Kuzgun’un planları tıkır tıkır işledi.

Rıfat tutuklandı ve Kuzgun, babasının intikamını almış oldu. Dila her şeyi Kuzgun’un yaptığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Her ne kadar bu gerçeği bilse de bilmezlikten gelmeye çalışan Dila, Bora’nın onu oyuna getirdiği sözlerinden sonra yaptığı araştırmada Kuzgun’un kendisinin içkisine barda ilaç attığını, onu uyutup kartını alıp babasının odasına girdiğini ve tüm planları çalıp oyununu oynadığını öğrendi.

Dila ve Kuzgun yüzleştiğinde ise Kuzgun, geçmişte babasının ailesine yaptıklarını, kendi babasının suçsuz yere hapse gönderildiğini, yaşanan acıları Dila’nın yüzüne vurdu.

“Senin cezan da kimsesiz kalmak olsun, git buradan” diyen Kuzgun’dan sonra Dila’ya ailesi de yüz çevirdi. Dila çareyi gitmekte buldu. Ancak tam da herşeyini hazırlayıp gitmeye çalışırken arabasında bir not buldu. Behram Adıvar’dan gelen mühürlü zarfta evin kazan dairesine bakmasını isteyen bir not buldu.

Kuzgun dizisinde Kuzgun'dan Dila'ya damdan düşer gibi teklif! 7

Kazan dairesine gittiğinde bir bomba düzeneği ve üzerinde mühürlü bir zarf bulan Dila, zarfta, eğer giderse tüm ailesinin de yok olacağı şeklindeki notu görünce şoke oldu.

Behram Adıvar’ın bu hamlesiyle Dila gitmekten vazgeçti ve ertesi gün Bora ve Kuzgun ofise çağrıldı. İkili, Rıfat’tan sonra Ali’nin işleri devraldığını ve onunla görüşeceklerini sanırken Dila karşılarına çıktı.

Babasının koltuğuna oturan Dila, “Bundan sonra babamın tüm işlerini ben devralıyorum. Dostun da düşmanın da muhatabı benim” diye konuştu.

Kuzgun, hiç beklemediği bu hamle karşısında ne yapacak diye düşünürken dizinin 8. bölümünden gelen ilk sahnede Kuzgun’un Dila’ya “Bizim seninle evlenmemiz lazım” dediği sahneler ekrana geldi.

Kuzgun’un bu kararı neden aldığı ve Dila’nın Kuzgun’a ne yanıt vereceği de ayrıca merak konusu oldu…

İşte o sahne.