Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde ters köşeler arka arkaya geldikçe şaşkınlık artıyor!

Kuzgun dizisinde ters köşeler arka arkaya geldikçe şaşkınlık artıyor!

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisi, sürükleyici haliyle dikkat çekiyor. Dizide konuların hızla çözülmesi izleyenleri şaşırtırken, ters köşeler de arka arkaya geliyor.

Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik, Levent Ülgen gibi isimlerin rol aldığı ‘Ay Yapım’ imzalı dizisi Bakalım dizif’Kuzgun’ önümüzdeki Çarşamba akşamı 6. bölümüyle ekrana gelecek.

Olayların giderek hızlandığı dizinin yeni bölüm fragmanında, Rıfat Bilgin’in göz altına alındığı görülüyor.

Geçen haftaki bölümde Kuzgun, Dila’ya Şeref ve Ayhan’ı öldürdüğünü itiraf etmiş ve silahı ona vermişti. Dila ise savcılığa giderek katilin kim olduğunu bildiğini söylemişti.

Fragmanda Rıfat Bilgin’in gözaltına alındığını gören izleyenler Kuzgun’un Dila’ya verdiği silahta Rıfat’ın parmak izi olduğunu düşünüyor.

Kuzgun dizisinde ters köşeler arka arkaya geldikçe şaşkınlık artıyor! 7

Eğer izleyicilerin bu tahmini doğru ise, böylelikle büyük bir ters köşenin yapılmış olacağı dizide Rıfat’ın çöküşü, Kuzgun’un da giderek güçlenmesi başlayabilir gibi görünüyor.

Konuların çabuk çözüldüğü ve hızlı ilerlediği dizi için izleyiciler “Başka dizide 1 sezon sürecek olayları 6 bölümde gördük” diye yorumluyor. Senaryodaki bu akıcılık izleyenlerin hoşuna gitse de reyting konusunda da sıkıntı yaşayan dizi için final endişelerini de beraberinde getiriyor.

Kuzgun son yayınlanan bölümüyle Total’de 11. AB’de ise 5. sırada yer almıştı.

Öte yandan, Dila’nın kendisine katil olduğunu itiraf eden Kuzgun’u hemen ele vermesi ama babasının yasa dışı işlerine karşı sessiz kalması da izleyicilerin aklına yatmıyor.

Bakalım Kuzgun’un ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacak?