Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinin 2. bölümünden yürek burkan bir sahne yayınlandı!

Kuzgun dizisinin 2. bölümünden yürek burkan bir sahne yayınlandı!

tarafından zk zk
Star TV’nin yeni dizisi Kuzgun, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti.
Televizyongazetesi/Detay

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları dizinin ikinci bölümünden ön izleme yayınlandı. Dizide Kuzgun, çocukken oturduğu mahalleye geri dönüyor.

Evlerinin tam karşısındaki Dila’nın ailesine ait eve taşınan Kuzgun ve annesinin ilk karşılaşması ise yürekleri dağlayacak cinsten!

Hatice Aslan’ın oynadığı Meryem, yıllardır bir umutla beklediği oğlunu karşısında görüyor. İlk anda onu tanımayan Meryem, arkasından bakakalıyor ve onu tanıyor.

Kuzgun dizisinin 2. bölümünden yürek burkan bir sahne yayınlandı! 7

Kuzgun ise çocukken onu bırakan annesine hala kırgın ve arkasını dönüp gidiyor. Annesinin sesini duyan ve arkasından koşup geldiğini gören Kuzgun, ona gerçek kimliğini açıklayacak mı yeni bölümde göreceğiz.

Ancak Kuzgun’un yüzündeki ifadeden ve tavrından, annesinden bu gerçeği bir süre daha saklayacağı da anlaşılıyor.

İşte anne oğlun 20 yıl sonra yeniden karşılaştıkları o sahne:

1. bölümde neler oldu?

Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.

Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu, hayatlarını en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin, acının, öfkenin ve mücadelenin içine düşecektir. Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler. Dila sadece en yakın arkadaşını değil, çocukluk aşkını da kaybetmiştir. Dila’nın çocuk kalbinde Kuzgun asla iyileşmeyecek bir yara olarak kalacaktır. Aradan yirmi yıl geçmiştir. Dila yıllar önce okumak için gittiği Londra’dan temelli olarak dönmüştür. Kuzgun ise Nevşehir’de korumalık yapmaktadır. Kuzgun’a çalıştığı yerde verilen yeni görev, çocukluk aşkı Dila’yı korumaktır. Dila ile Kuzgun’un bu karşılaşması Nevşehir’den İstanbul’a uzanacaktır. Kuzgun çocukluğunun çalındığı şehre geri döndüğünde, sadece Dila’nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.