Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun’da Behram Adıvar gizemi! Acaba kim çıkacak?

Kuzgun’da Behram Adıvar gizemi! Acaba kim çıkacak?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Kuzgun’dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik ve Levent Ülgen’in rol aldığı dizi hareketli ve tansiyonu yüksek bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Konuların uzatılmadan hızlı ilerlediği akıcı bir kurgusu olan dizide, Rıfat Bilgin’in tutuklanması Dila ve Kuzgun’u karşı karşıya getirdi.

Babasının tarafını tutan Dila ile Kuzgun arasında yaşanacaklar merakla beklenirken hikayenin bir başka düğüm noktası da izleyiciye sunuldu.

Dizide bir süredir adı geçen Behram Adıvar’ın kim olduğu merak konusu oldu. Rıfat Bilgin patronu olan Behram Adıvar’ı uyuşturucu ve silah kaçakçılığının en tepesindeki isim olarak tanıttı. Ancak, anladığımız kadarıyla kendisini tanıyan ya da gören olmamış. Aynı Çarpışma dizisindeki Cansız karakteri gibi.

İzleyicilerin de Behram’ın aslında kim olduğu konusunda çeşitli tahminleri var.

Bu tahminlerden en çarpıcı olanı ise; Kuzgun’un babası Yusuf’un aslında ölmediği ve Behram Adıvar’ın Kuzgun’un babası olduğu yönünde. Kuzgun’un kurduğu paravan şirkete bu kadar imkan tanınması izleyicinin aklına bu düşünceyi getirdi.

Ancak bu fikir şu ana kadar suçsuz olduğu söylenen Yusuf’un masumiyetine gölge düşüreceği için çok da mümkün görünmüyor. Zaten, Kuzgun da babasının ölümünden Rıfat Bilgin ile birlikte Behram Adıvar’ı da sorumlu tutuyor ve “Zamanı gelince onun da ipini çekeceğim” diyor.

Kuzgun'da Behram Adıvar gizemi! Acaba kim çıkacak? 7

Behram Adıvar yoksa Terzi mi?

Bu durumda Behram Adıvar olması için en güçlü aday Terzi karakteri görülüyor. Behram Adıvar’dan haber getiriyormuş gibi Kuzgun ve Bora ile konuşan Terzi’nin kimliğini bu şekilde gizlediği düşünülüyor.

Üstelik, usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Terzi karakterinden ilk bölümden bu yana büyük bir gizem çıkacağı da oldukça belli.

Ayrıca Behram Adıvar’ın kim olduğunu bilen Terzi, geçen bölüm Yusuf’un mezarına gittiğine göre, Kuzgun’un babası Behram Adıvar olamaz.

Behram Adıvar’ın Terzi çıkacağının tahmin edildiği dizide, Terzi ile Yusuf’un nasıl bir bağlantısı olduğu da merak edilen bir başka nokta.

İzleyenlerin bu durum için de “Terzi aslında Yusuf’un abisi. Yani Kuzgun’un amcası. Yusuf karanlık işlerinden dolayı ailesiyle görüşmüyormuş. Ama hapse girince ve Kuzgun kaybolunca abisinden yardım istemek zorunda kalmış” şeklinde tahminler yapılıyor.

Bakalım izleyicilerin Behram Adıvar ve Terzi hakkındaki tahminleri tutacak mı ve dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak?