Ana sayfa Sinema Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmine sürpriz oyuncu!

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmine sürpriz oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılara yönelik operasyon sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminin çekimleri son hız devam ediyor.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı filmin çekimleri Trabzon’un Maçka ilçesinde devam ediyor. Hacıoğlu filmde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i canlandırıyor. Hacıoğlu film için silah kullanma eğitimi almıştı.

Eren Bülbül’ün annesini ise Gülçin Kültür Şahin canlandırıyor. Filmde hikayesi anlatan Eren Bülbül’ü kimin oynadığı ise açıklanmadı. Daha önce paylaşılan haberlerde Eren Bülbül için Trabzon’daki yerel tiyatrolardan genç bir oyuncunun seçileceği belirtilmişti. Özellikle bölgenin şivesini bilmesi için oyuncu seçiminde bölge gençlerinden biri tercih edileceği kaydedilmişti.

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmine sürpriz oyuncu! 7

Bu arada filmde sürpriz bir oyuncunun da rol aldığı açıklandı. Buna göre Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür filmde küçük bir rol aldı. Filmde yine kendi adıyla anılan Ömür, Trabzon’un yaylalarında Eren Bülbül’ün futbol takımında yedek oyuncu rolünde olan ve Eren’in ağabeyinin sakatlanması sonucu oyuna giren bir futbolcuyu canlandırıyor.

Mustafa Uslu’nun yapımcılığını, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Filmin müzikleri ise Fahir Atakoğlu’na ait olacak.

Filmin bu yıl içinde vizyona girmesi planlanıyor.