Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 7. bölüm 2. ön izlemede Yasemin büyük bir çıkmazın içinde!

Leke 7. bölüm 2. ön izlemede Yasemin büyük bir çıkmazın içinde!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Leke dizisinin 7. bölümü 28 Mayıs Salı, yani bu akşam ekrandaki yerini alacak. Dizinin bu bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer’in başrollerinde yer aldığı Leke dizisi 7. bölümden 2. ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Yasemin yaşadıkları tartışma sırasında yanlışlıkla Arda’yı iter. Yere başını sertçe vuran Arda bilincini kaybeder. Yasemin onu uyandırmaya çalışsa da başarılı olamaz. Büyük bir korkuya kapılan Yasemin o sırada Birkan’ı görür. Birkan için bu bir fırsattır çünkü bu sayede zor durumda olan Yasemin’i kendine bağlayabilecektir. Yasemin bunları yaşarken Cem de gerçeklerin peşine düşmüştür. Serpil ile görüşmeye gider. Gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Yasemin büyük bir çıkmazın içindedir ve Birkan genç kıza son hamlesini yapar.

Birkan, katil olduğunu düşünen Yasemin’e, Arda’nın cesedini ortadan kaldırarak yardım etmeye karar verir. Birkan’ın bulduğu çözümler yaşanan kazanın üstüne kapatabilecek mi? Yasemin’in tekne baskınıyla ilgili anlattıklarına şüpheyle yaklaşan Cem, gerçekleri öğrenmek için Serpil’in kapısını çalar. Serpil, Cem’e doğruları anlatacak mı? Şirin, Serpil’in gerçek yüzünü Yasemin’e anlatıyor.

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Yıldız Tunç
Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu
Müzik: Cem Yıldız
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Ayşe Çamur
Sanat Yönetmeni: Aytaç Çınaroğlu
Görüntü Yönetmeni: Emin Çakır

Oyuncular : Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahhattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Önder, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı, Ali Savaşçı