Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisinin Yasemin’i Melis Sezen, bu rolde kendisi için bir ilki gerçekleştirdi!

Leke dizisinin Yasemin’i Melis Sezen, bu rolde kendisi için bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Leke dizisi 16 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Başrolünde yer alan Burak Sevinç ve Melis Sezen için bu büyük bir sınav niteliğinde olacak. Söz dizisinde Fethi karakteri ile önemli bir çıkış yapan, ismini Türkiye’ye duyuran Burak Sevinç, ilk kez başrolde yer alacak ve Leke dizisi onun için önemli bir dönemeç olacak.

Aynı şekilde bir çıkışa ihtiyacı olan Melis Sezen de Yasemin karakteriyle Leke dizisinde iz bırakmak amacında…

Kanal D’nin Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Leke”, yarın akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Leke’de Melis Sezen, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığını sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı ve kararlı genç bir kadın olan Yasemin karakterine hayat veriyor. Dizide genç yaşında verdiği mücadeleyle beğeni toplayacak olan Yasemin’in 9 yaşındaki yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat için savaşı izleyenleri derinden etkileyecek. Hukuk bölümünde okuyan ve organizasyon şirketinde çalışarak kardeşinin ameliyat parasını biriktiren Yasemin’in, genç iş insanı Cem ile tanışması onu fırtınalı bir aşka sürükleyecek.

“GÖZLERİNİN İÇİNDEN SEVGİ FIŞKIRIYOR”

Yasemin’in dik duruşu, gururu ve kardeşini sahiplenmesinden çok etkilendiğini dile getiren Melis Sezen, hayat verdiği karakteri anlattı: “Yasemin’in güçlü duruşunu çok sevdim. Kendi parasını kendi kazanıyor, çok gururlu bir kız. Geçmişte yaşadıklarına rağmen ayakları yere basıyor. Kardeşine olan sevgisi çok güçlü. Gözlerinin içinden sevgi fışkıran, sevdikleri için her şeyi yapabilecek bir kız.”

“SAÇIMI BOYATMAK BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM OLDU!”

Leke dizisinin Yasemin'i Melis Sezen, bu rolde kendisi için bir ilki gerçekleştirdi! 7

Dizide Yasemin karakteri için saç renginde değişikliğe giden oyuncu, “Bir karakter için değişime gitmek bence çok önemli. Yeni halimi çok sevdim. Benim için büyük bir değişim oldu çünkü daha önce saçımı hiç boyatmamıştım. Herkes de çok beğendi.”

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği “Leke” ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek.